Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Hummer δεν σταματά πουθενά (+video)

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Hummer δεν σταματά πουθενά (+video)

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Hummer δεν σταματά πουθενά (+video)

ΝΕΑ

Μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο, η GMC μας συστήνει με τις απαράμιλλες εκδρομικές δυνατότητες του ηλεκτρικού Hummer SUV.

Advertisement
Advertisement

Μετά το ηλεκτρικό Hummer σε έκδοση pick-up, σειρά πήρε το Hummer EV SUV, οποίο διακρίνεται για τη στιβαρή του εμφάνιση και τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Πέρα από την ενσωμάτωση ενός τρίτου όγκου και την τοποθέτηση μιας ρεζέρβας στη θύρα του χώρου αποσκευών, η σχεδίαση είναι απαράλλαχτη. Ίδια έχει παραμείνει και η καμπίνα με μια ψηφιακή οθόνη 13,4 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων και έναν hi-tech ψηφιακό πίνακα οργάνων με διάμετρο 12,3 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Κοινός παρονομαστής στις δύο εκδόσεις αμαξώματος είναι και το κινητήριο σύνολο που απαρτίζεται από τρεις ηλεκτροκινητήρες, συνδυαστικής απόδοσης 1.000 PS και 1.078 Nm ροπής. Τα μοτέρ τροφοδοτούνται από μια μπαταρία τεχνολογίας Ultium, χαρίζοντας στο SUV περίπου 560 km αυτονομίας.

Σεβόμενο την ιστορική ονομασία “Hummer” που είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και τo πλούσιο off-road ταλέντο, το “ηλεκτρικό τέρας” δεν σταματά πουθενά. Για το τελευταίο φροντίζει – μεταξύ άλλων – η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, που στο προφίλ οδήγησης “Extract” φτάνει τα 404 mm, τα ανθεκτικά προστατευτικά, η ικανότητά του να ξεπεράσει υδάτινο κώλυμα 813 mm, αλλά και οι μέγιστες γωνίες προσέγγισης/διαφυγής/ράμπας – 49,7/38,4/32,2 αντίστοιχα.

Advertisement

Ακόμη, ενσωματώνεται τη λειτουργία Crab Walk που επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στρίψουν προς την ίδια κατεύθυνση με τους μπροστινούς, και έτσι το Hummer κινείται διαγώνια. Μεγάλο ατού του μοντέλου είναι και το σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να αυξομειώνει ταχύτητα σε απότομες κατηφορικές κλίσεις, αποκλειστικά μέσω του πεντάλ γκαζιού. Η τελευταία λειτουργία παρέχεται στο πρόγραμμα οδήγησης “Terrain Mode”.

Advertisement

Η GMC μας συστήνει με τις απαράμιλλες εκδρομικές δυνατότητες του Hummer EV SUV μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GMC Hummer EV: Δοκιμές και ευχαρίστηση στο χιόνι
Το Hummer γίνεται ηλεκτρικό με 1.000 ίππους
Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)

Advertisement