Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)

ΝΕΑ

Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)

ΝΕΑ

Ίσως να θυμάστε τον Ιανουάριο όταν ο διάσημος Lebron James κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έβλεπε με περιέργεια το νέο και πανίσχυρο GMC Hummer EV Edition 1.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, είναι δυνατό να το δείτε κι εσείς από άλλη βέβαια οπτική, αφού η GMC δημοσίευσε ένα σχετικό κλιπ που δείχνει το ηλεκτρικό pick up σε ένα υπέροχο χρώμα.

Ο Τζέιμς φαίνεται πολύ εντυπωσιασμένος με το νέο Hummer. Το αποκαλεί «θηρίο» και το περιγράφει ως «τόσο φουτουριστικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο τολμηρό» Ο Τζέιμς έφτασε ακόμη να οδηγήσει το νέο ηλεκτρικό φορτηγό, αλλά για λίγο μόνο, βγάζοντας το από το γκαράζ στο δρόμο, αφού πρόκειται για ένα όχημα προπαραγωγής.

Ως πρεσβευτής της GMC, περιμένουμε ότι ο Τζέιμς θα είναι μεταξύ των πρώτων ανθρώπων της χώρας που θα παραλάβει την έκδοση Hummer EV Edition 1. Στο βίντεο, υπόσχεται ότι οι άνθρωποι θα τον δουν να το οδηγεί στο σπίτι του στο Οχάιο και γύρω από το Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

Η Edition 1 έχει τιμή 93.000 ευρώ και όλες οι παραγγελίες έχουν ήδη καλυφτεί. Πρόκειται να το δούμε αποκλειστικά σε αυτό το λευκό χρώμα εξωτερικά και σε Lunar Horizon στο εσωτερικό. Εννοείται πως το νέο ηλεκτρικό pick up διαθέτει Super Cruise, Infinity Roof με αφαιρούμενα πάνελ, ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και προστατευτικά αμαξώματος περιμετρικά.

Με τρεις ηλεκτροκινητήρες στα σωθικά του, το Hummer EV αποδίδει 1.000 ίππους και 1.085 Nm ροπής. Η αυτονομία του προβλέπεται να ξεπερνά τα 563 χιλιόμετρα, ενώ το 0-100 km/h θα διαρκεί λίγο κάτω από τρία δευτερόλεπτα.

Advertisement

Εάν θέλετε ένα Hummer EV και δεν έχετε προβεί σε κράτηση για την Edition 1, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο του 2022 προκειμένου να αποκτήσετε το πανίσχυρο pick up. Το μοντέλο EV3X θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως τρεις ηλεκτροκινητήρες, ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και CrabWalk. Το EV2X με δυο ηλεκτροκινητήρες θα εμφανιστεί την άνοιξη του 2023, ενώ, το βασικό μοντέλο EV2 θα ενταχθεί στη γκάμα την άνοιξη του 2024. Υπομονή λοιπόν…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
GMC Hummer EV: Δοκιμές και ευχαρίστηση στο χιόνι
Το εντυπωσιακό ρεπερτόριο του νέου Hammer EV (video)
Το Hummer γίνεται ηλεκτρικό με 1.000 ίππους

 

Advertisement