Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Ford Explorer συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Ford Explorer συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Ford Explorer συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο

ΝΕΑ

Συνεχίζεται το ταξίδι σε έξι ηπείρους και περισσότερες από 30 χώρες της Λέξι Άλφορντ, μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

Advertisement
Advertisement

Η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου Λέξι Άλφορντ, η οποία αποτελεί σήμερα τον νεότερο σε ηλικία άνθρωπο που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του πλανήτη, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ένα επικό οδικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

Με αφετηρία την Νίκαια της Γαλλίας, η Λέξι Άλφορντ έθεσε ως στόχο να ταξιδέψει σε έξι ηπείρους και σε περισσότερες από 30 χώρες προκειμένου να αναδείξει τις ικανότητες του νέου Ford Explorer, αλλά και να αποδείξει τι ακριβώς είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Για τη Λέξι, το ταξίδι αυτό αποτελεί ταυτόχρονα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που έκανε τον γύρο του κόσμου με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του «μπορώ να το κάνω», το Ford Explorer της Λέξι είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο προ-παραγωγής, χωρίς ειδικές τροποποιήσεις, και παράλληλα ένα αυτοκίνητο που θα κρατήσει τη νεαρή εξερευνήτρια στο ταξίδι αυτό συνδεδεμένη, άνετη και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Στην Ευρώπη

Στο ευρωπαϊκό σκέλος του ταξιδιού με τίτλο Charge Around The Globe, η Λέξι Άλφορντ και το ηλεκτρικό crossover της Ford διέσχισαν 10 χώρες, διανύοντας περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα.

Advertisement

Απολαμβάνοντας το παγωτό της στο Μιλάνο της Ιταλίας, παρακολουθώντας τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα στη Σλοβενία και εξερευνώντας το όμορφο Ζάγκρεμπ στην Κροατία, η Λέξι έφτασε στη συνέχεια και στην Αθήνα και οδήγησε το νέο Ford Explorer στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το περίπτερο της Ford που φιλοξενήθηκε στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» όπου και μίλησε με εκπροσώπους του Τύπου για τις προκλήσεις του ταξιδιού της.

Advertisement

Μετά την Ευρώπη η Λέξι Άλφορντ ταξίδεψε στην Αφρική και την Ωκεανία, ενώ σήμερα η νεαρή εξερευνήτρια βρίσκεται με το αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Ford στην Ασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρόγραμμα Ford Lease κάνει την αγορά αυτοκινήτου πιο εύκολη
Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με το Ford Explorer στο «Golden Hall»
After sales υπηρεσίες με διαφάνεια για τη συντήρηση των Ford