Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

After sales υπηρεσίες με διαφάνεια για τη συντήρηση των Ford

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

After sales υπηρεσίες με διαφάνεια για τη συντήρηση των Ford

ΝΕΑ

After sales υπηρεσίες με διαφάνεια για τη συντήρηση των Ford

ΝΕΑ

Η Ford προσφέρει after sales υπηρεσίες με απόλυτη διαφάνεια τιμών στη συντήρηση και τις επισκευές.

Advertisement
Advertisement

Σε μία εποχή στην οποία η ποιότητα των παρεχόμενων after sales υπηρεσιών και η αξιοπιστία στην τιμολόγησή τους διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η Ford έρχεται να διασφαλίσει μέσα από εφαρμογές μία ακόμα σημαντική πτυχή που προάγει την ικανοποίηση των πελατών της.

Με αυτό, εννοεί την απόλυτη διαφάνεια τιμών σε όλες τις διαδικασίες και εργασίες που σχετίζονται τόσο με τη συντήρηση όσο και με τυχόν επισκευές που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητο των πελατών, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

Για τη Ford, άλλωστε, πρωταρχικό ζητούμενο είναι η συνεχής προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που συνοδεύονται από ξεκάθαρη και διαφανή τιμολόγηση, οι οποίες στόχο έχουν να προάγουν την εμπειρία ιδιοκτησίας ενός μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford Motor Ελλάς πραγματοποιεί ακόμα ένα βήμα ενημερώνοντας εκ των προτέρων τους πελάτες όχι μόνο για το ποιες εργασίες θα χρειαστεί να γίνουν στο όχημα τους, αλλά και για πόσο θα κοστίσουν.

Αυτό γίνεται πράξη γρήγορα, εύκολα και οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του ηλεκτρονικού ραντεβού που θα κλειστεί με συγκεκριμένο VΙΝ για υπηρεσίες συντήρησης στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής του κάθε πελάτη.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, στον ιστότοπο www.ford.gr και στην υπηρεσία της ηλεκτρονικής καταχώρισης ραντεβού ή μέσω της εφαρμογής FordPass, ο πελάτης καταχωρεί το VΙΝ του οχήματος και τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής του και βλέπει αυτόματα το ποσό που στοιχίζουν οι υπηρεσίες που επιθυμεί.

Advertisement

Επίσης, με τον κωδικό Ford10 παρέχεται έκπτωση €10 με κάθε ηλεκτρονικό ραντεβού έως και τις 31/12/2023.

Η διαφάνεια που παρέχει η Ford δεν σταματά εδώ, καθώς συνεχίζεται και μέσω της υπηρεσίας Video Check, με την οποία κάθε πελάτης βλέπει ό,τι ακριβώς είδε ο ειδικός της Ford σε σχετικό βίντεο που του αποστέλλεται ηλεκτρονικά και αν χρειάζεται λαμβάνει μια μη δεσμευτική προσφορά για τυχόν πρόσθετες εργασίες ή επισκευές που πρέπει να γίνουν στο αυτοκίνητό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρόγραμμα Ford Lease κάνει την αγορά αυτοκινήτου πιο εύκολη
To ηλεκτρικό Ford Explorer στο Golden Hall
Ford Focus: Οδηγοκεντρικό και με προηγμένα συστήματα

Advertisement