Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με το Ford Explorer στο «Golden Hall»

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με το Ford Explorer στο «Golden Hall»

ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με το Ford Explorer στο «Golden Hall»

ΝΕΑ

Τα φετινά Χριστούγεννα, το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer βρίσκεται στο νέο χώρο της Ford Motor Ελλάς, στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Advertisement
Advertisement

Το  αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer είναι το «αστέρι» των φετινών γιορτών που ξεχωρίζει στο γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και θα βρίσκεται εκεί έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024.

Αυτό το crossover είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο που έρχεται να εγκαινιάσει μία νέα εποχή στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας και περιμένει αυτά τα Χριστούγεννα τους επισκέπτες στον χώρο που ετοίμασε η Ford Motor Ελλάς προκειμένου να το εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητές του.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό τον χώρο, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται δίπλα στο νέο Explorer, προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του και να ξεναγήσει το κοινό στο εσωτερικό του, στο οποίο βασικοί πρωταγωνιστές είναι η άνεση, οι μεγάλοι χώροι, το σύγχρονο ντιζάιν και τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας της Ford.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στα μυστικά του νέου Ford Explorer, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford Motor Ελλάς για κάθε πτυχή του αυτοκινήτου.

Aπό τη σχεδίασή του που αποτυπώνει το πνεύμα και το στυλ του εμβληματικού αμερικανικού SUV της Ford στη νέα ηλεκτρική εποχή, τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 10 – 80% σε μόλις 25 λεπτά και όλες τις λεπτομέρειες για την κινητή οθόνη αφής των 15 ιντσών, έως κάθε τι που σχετίζεται με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Tο καινοτόμο SYNC Move και τον τρομερό χώρο αποσκευών των 470 λίτρων.

Advertisement

Όμως, οι μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις που επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του χώρου το νέο Explorer δεν σταματούν εδώ, καθώς οι σύγχρονοι «εξερευνητές» του θα έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να τραβήξουν μια οικογενειακή φωτογραφία με εικονικό φόντο το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Ford σε διάφορα μέρη της Γης, στο πνεύμα του επικού ταξιδιού «Charge Around The Globe» της εξερευνήτριας και δημιουργού ταξιδιωτικού περιεχομένου Lexie Alford γύρω από τον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε μαζί με το νέο Ford Explorer τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρόγραμμα Ford Lease κάνει την αγορά αυτοκινήτου πιο εύκολη
To ηλεκτρικό Ford Explorer στο Golden Hall
After sales υπηρεσίες με διαφάνεια για τη συντήρηση των Ford