Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Santa Cruz πετά το καμουφλάζ (+vid)

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hyundai Santa Cruz πετά το καμουφλάζ (+vid)

ΝΕΑ

Το Hyundai Santa Cruz πετά το καμουφλάζ (+vid)

ΝΕΑ

Η αναμονή προφανώς και άξιζε! Τόσα χρόνια το ακούμε αλλά ακόμη να το δούμε με σάρκα και οστά, Ο λόγος φυσικά αφορά το πιο πολυσυζητημένο pick up των τελευταίων ετών, το Santa Cruz της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Με το Santa Cruz, η κορεάτικη φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα έξυπνο pick up με πραγματικά παγκόσμια απήχηση. Τα σχέδια της Hyundai έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Αυτό το ενδιαφέρον DNA σχεδιασμού θα φανεί σύντομα και στη ρεαλιστική μορφή του Santa Cruz.

Το επίκεντρο του σχεδιασμού θα είναι αναμφίβολα η εμπρόσθια όψη με μια μάλλον περίεργη μάσκα που μοιάζει με εκείνη του νέου Tucson. Το Santa Cruz θα υιοθετήσει τη λογική των ξεχωριστών προβολέων όπως φαίνεται στο Palisade. Ενώ το πίσω μέρος του φορτηγού είχε καλυφθεί περίτεχνα, καταφέραμε να ανακαλύψουμε το ύφος της αισθητικής του.

Advertisement
Advertisement

Το αγροτικό της Hyundai μπαίνει στην παραγωγή!

Στο εσωτερικό θα μοιραστεί αρκετά στοιχεία από το νέο Tucson που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Το συμπαγές crossover πρόκειται να υιοθετήσει μια πολύ βελτιωμένη καμπίνα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αν και περιμένουμε από το Santa Cruz να αποφύγει μερικά από τα φανταχτερά πράγματα του SUV της Hyundai.

Το pick up θα τεθεί σε παραγωγή το 2021, περίπου έξι χρόνια μετά το Santa Cruz concept. Η συγκεκριμένη κίνηση θα προσθέσει 1.200 νέες θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο της επένδυσης των 410 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει θέσει σε εφαρμογή η εταιρία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πράσινο φως για το Hyundai Santa Cruz 

Advertisement

Στην παραγωγή το Hyundai Santa Cruz

Η Hyundai μετρά αντίστροφα για το Santa Cruz

Advertisement