Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Το αγροτικό της Hyundai μπαίνει στην παραγωγή!

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αγροτικό της Hyundai μπαίνει στην παραγωγή!

Fleet Cars

Το αγροτικό της Hyundai μπαίνει στην παραγωγή!

Fleet Cars

Το εντυπωσιακό pickup της Hyundai, προχωράει προς την παραγωγή με βήμα γοργό. Από το 2015 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, έχει κυλίσει αρκετό νερό στο αυλάκι της εξέλιξης και πλέον η ώρα της επίσημης αποκάλυψης για την έκδοση παραγωγής, πλησιάζει.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai τάραξε τα νερά της κατηγορίας το 2015 με το πρωτότυπο Santa Cruz, που ήταν ένα εξαιρετικά κομψό και καλαίσθητο ημιφορτηγό. Η Hyundai το είχε παρουσιάσει ως μια εναλλακτική προσέγγιση στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών, με διάθεση περισσότερο οχήματος ελευθέρου χρόνου και πολλές εκδόσεις που θα το έκαναν ικανό να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο εύρος αγοραστών από ότι τα «τυπικά» δείγματα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες αλλά και οι πληροφορίες που συνοδεύουν τις εξελίξεις από την Κορεάτικη εταιρεία, δείχνουν πως όλα βαίνουν καλώς σχετικά με την εξέλιξη του μοντέλου και την πορεία του προς τη γραμμή της παραγωγής. Η αισθητική νόρμα που ακολουθείται παραμένει η “Parametric Design” έτσι όπως την έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της Hyundai, με το ημιφορτηγό της εταιρείας να προκύπτει αρκετά τολμηρό σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή του.

Το Santa Cruz θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα και τα ίδια μηχανικά μέρη με το crossover Santa Fe και αυτό είναι κάτι που αν μη τι άλλο «εγγυάται» την καλή οδική συμπεριφορά αλλά και την πολύ καλή διαμόρφωση της καμπίνας των επιβατών. Ακόμα δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικό αλλά εκεί αναμένεται να δούμε στοιχεί από τα αμιγώς επιβατικά μοντέλα της Hyundai με έμφαση στο συνδυασμό πρακτικότητας και πολυτέλειας.

Advertisement

Η «συγγένεια» των μηχανικών μερών με αυτά του Santa Fe, μας δίνει το έναυσμα να θεωρούμε σίγουρη τη χρήση του κινητήρα των 2,4 λίτρων με απόδοση 185 ίππους αλλά και του δίλιτρου turbo με τους 235 ίππους. Η μετάδοση θα αφορά φυσικά και τους 4 τροχούς, με κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, ενώ  θεωρείται βέβαιη και η ύπαρξη αμιγώς δικήνητων εκδόσεων.

Advertisement