Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Casper πήρε «αναβολικά»

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Casper πήρε «αναβολικά»

ΝΕΑ

Το Hyundai Casper πήρε «αναβολικά»

ΝΕΑ

Ψηφιακός καλλιτέχνης προβάλλει μια εναλλακτική πτυχή του νέου μικρού SUV της Hyundai, ντύνοντάς το με τα χρώματα της “N Performance”.

Advertisement
Advertisement

Προτού καταλαγιάσει η σκόνη από την άφιξη των νέων Hyundai i20 N, i30 N και Kona N στην Ελλάδα, ψηφιακός καλλιτέχνης φρόντισε να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον  για την οικογένεια “N Performance”.

Ο λόγος για τον digital creator με το ψευδώνυμο “722_modeing”, ο οποίος οραματίζεται τη διεύρυνση της γκάμας «καυτών» μοντέλων της Hyundai, με το ολόφρεσκο Casper.

Σε ψηφιακά σκίτσα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας συστήνει μια εξαγριωμένη εκδοχή του μικρού SUV πόλης. Σήμα κατατεθέν είναι το γαλάζιο χρώμα στο αμάξωμα, οι κόκκινες ποδιές, οι ομόχρωμες δαγκάνες στις ζάντες, η μεγαλύτερη μάσκα με τους ακροβολισμένους αεραγωγούς και οι πιο «επιθετικοί» προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Θα ήταν αδύνατο να απουσιάζουν τα λογότυπα “N” και η πίσω αεροτομή, όπως και ο σπορ διαχύτης με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Σπορ χροιά στο Casper χαρίζουν επίσης τα φιμέ τζάμια, όπως και οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών.

To Hyundai Casper παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ως το entry-level SUV της μάρκας. Βασίζεται στην πλατφόρμα K1 (όπως και τα i10 – Kia Picanto) και οι διαστάσεις του αντιστοιχούν σε 3.595 χλστ. μήκος, 1.595 χλστ. πλάτος και 1.575 χλστ. ύψος.

Θα κινείται από έναν 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό ενός λίτρου ή έναν αντίστοιχου κυβισμού τούρμπο των 76 ή 100 ίππων, με 5άρι μηχανικό κιβώτιο ή 5τάχυτο αυτόματο.

Advertisement

Σε περίπτωση, βέβαια, που η πρόταση του 722_modeing έπειθε τη Hyundai να εξελίξει ένα Casper N, τότε θα επιθυμούσαμε ένα ισχυρότερο κινητήριο σύνολο, το οποίο θα χάριζε στο μικρό SUV πιο δυναμική παρουσία στο δρόμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 722_MODELING (@722_modeing)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Elantra N: Γεννήθηκε στην πίστα, για το δρόμο (video)
Έρχεται το «καυτό» Hyundai Ioniq 5 N
Στην Ελλάδα τα Hyundai i20 N, Kona N και i30 N (+τιμές)

Advertisement