Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hongqi Η5 είναι το νέο πολυτελές κινέζικο σεντάν

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hongqi Η5 είναι το νέο πολυτελές κινέζικο σεντάν

ΝΕΑ

Το Hongqi Η5 είναι το νέο πολυτελές κινέζικο σεντάν

ΝΕΑ

Με πολλά χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο Hongqi H9 το νέο sedan Η5, φαίνεται τελείως διαφορετικό από τον προκάτοχό του και ανταγωνίζεται τις Mercedes-Benz E-Class, Audi A6 και BMW 5-Series.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου Hongqi H5 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ενόψει της αποκάλυψης του αυτοκινήτου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον επόμενο μήνα.

Οι σχεδιαστές της Hongqi ξεκίνησαν τη δουλειά τους αναθεωρώντας το μπροστινό μέρος του H5, δημιουργώντας μια νέα μάσκα με κάθετες λωρίδες με φινίρισμα χρωμίου και το αναγνωρίσιμο μοτίβο «κόκκινης σημαίας» της εταιρείας.

Επιπλέον, το H5 έχει διπλούς προβολείς στην άκρη του αμαξώματος. Όμως το χαρακτηριστικό του είναι σύμφωνα με τους σχεδιαστές τα περίπλοκα φώτα ημέρας LED.

Advertisement
Advertisement

Η ριζική αναμόρφωση συνεχίζεται στο πίσω μέρος, με νέα σχεδίαση (η οποία μοιάζει πολύ με το μεγαλύτερο H9), η οποία έχει κομψά φώτα LED που συνδέονται με μια έντονη ράβδο.

Μια εικόνα του εσωτερικού του Hongqi, που διέρρευσε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει ριζικές αλλαγές σε σχέση με το H5 προηγούμενης γενιάς. Ξεχωρίζει η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει ενσωματωθεί όμορφα στο ταμπλό.

Advertisement

Η Hongqi εξόπλισε επίσης το sedan με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων ελέγχου και ένα τιμόνι τριών ακτίνων που φαίνεται να χρησιμοποιεί διακόπτες αφής. Άλλα στοιχεία του εσωτερικού που αποκαλύπτονται σε αυτή τη φωτογραφία, είναι ένας σχετικά μικρός επιλογέας ταχυτήτων, κόκκινο δέρμα στα καθίσματα, την κεντρική κονσόλα, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό, καθώς και μεταλλικούς αεραγωγούς.

Το Cars News China αναφέρει ότι το H5 θα κυκλοφορήσει αρχικά με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, αλλά στη συνέχεια θα προστεθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος υβριδικός κινητήρας 1,5 λίτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hongqi E-HS9: Το Κινέζικο πολυτελές SUV, αποκαλύπτεται (+video)
To hypercar της Hongqi θα παράγεται στην Ιταλία
Το Hongqi H9 θυμίζει πολλά premium