Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hongqi E-HS9: Το Κινέζικο πολυτελές SUV, αποκαλύπτεται (+video)

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hongqi E-HS9: Το Κινέζικο πολυτελές SUV, αποκαλύπτεται (+video)

ΝΕΑ

Hongqi E-HS9: Το Κινέζικο πολυτελές SUV, αποκαλύπτεται (+video)

ΝΕΑ

Το Hongqi E-HS9, o «αντίπαλος» των πολυτελών μεγάλων ηλεκτρικών SUV των Mercedes και Volvo από την Κίνα, παρουσιάζεται σε ένα εκτενές video παρουσίασης.

Advertisement
Advertisement

Το Hongqi E-HS9 είναι ίσως το καλύτερο ηλεκτρικό SUV που έχει Κινέζικη προέλευση και δίνει απαντήσεις σε κάθε ερώτηση από όσους ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία.

Η Hongqi, το όνομα της οποίας στα Κινέζικα σημαίνει «κόκκινη σημαία», είναι μια από τις παλαιότερες και πιο διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Κίνα, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1958. Είναι γνωστή κυρίως για τις πολυτελείς λιμουζίνες που κατασκευάζει για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Advertisement
Advertisement

Τώρα που κάνει τη «μετάβαση» και φέρνει στη γκάμα της μοντέλα για «λαϊκή κατανάλωση», μας δίνει όλο και πιο συχνά ορισμένες προτάσεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Μια από αυτές, είναι και το Hongqi E-HS9 που έρχεται να τοποθετηθεί στην αγορά της Κίνας, «απέναντι» από μοντέλα πολυτελείας, κατασκευαστών με υψηλό πρεστίζ.

Ο επιβλητικός σχεδιασμός του E-HS9 είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί να τραβήξει την προσοχή σε όποιον το αντικρίζει για πρώτη φορά. Στο κανάλι Wheelsboy του Youtube, έχουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εκτενή παρουσίαση του μοντέλου, με ενδιαφέρουσα ανάλυση για τα αισθητικά του χαρακτηριστικά και τον πλούσιο εξοπλισμό της καμπίνας του.

Advertisement

Το E-HS9 που παρουσιάζεται σε αυτό το βίντεο έχει το πιο ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και συνδυασμένη ισχύ 552 ίππων, που είναι ότι χρειάζεται για να κάνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, υπόθεση που διαρκεί ελάχιστα πάνω από τα τέσσερα δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα στο Μιλάνο για το hypercar Hongqi S9 της Silk-HAW
Συγκριτική δοκιμή: Peugeot 508 SE vs Volvo S60 T8 Polestar Engineered
Σε προχωρημένο στάδιο η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV

 

Advertisement