Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hennessey Venom F5 σε δοκιμές με τέρμα γκάζι (+video)

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hennessey Venom F5 σε δοκιμές με τέρμα γκάζι (+video)

ΝΕΑ

Το Hennessey Venom F5 σε δοκιμές με τέρμα γκάζι (+video)

ΝΕΑ

Στο video που έχουμε πιο κάτω, δείτε και –κυρίως- ακούστε το Hennessey Venom F5 κατά τη διάρκεια δοκιμών του προγράμματος οδήγησης που απελευθερώνει όλη τη δυναμική του κινητήρα με τους 1.842 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το αμερικανικό υπεραυτοκίνητο της Hennessey, συνεχίζει τις δοκιμές του και η εικόνα του από το πεδίο είναι εντυπωσιακή.

Η αμερικανική εταιρεία Hennessey κυκλοφόρησε ένα νέο video που δείχνει το Venom F5 να κινείται με τέρμα το γκάζι στις πιο πρόσφατες δοκιμές υψηλής ταχύτητας. Το υπεραυτοκίνητο με τον «πειραγμένο» V8 κινητήρα, με το οποίο η Hennessey ελπίζει ότι θα σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας αυτοκινήτου παραγωγής (500,5 χλμ./ώρα) δοκιμάστηκε στη λειτουργία “F5″, με την οποία απελευθερώνεται όλη η δυναμική του κινητήρα, χωρίς ηλεκτρονικούς περιορισμούς. Το Venom F5 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Hennessey που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα από ανθρακόνημα είναι αυτό που το διαφοροποιεί σημαντικά από τις προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας, ενώ η Hennessey ισχυρίζεται ότι ο συνδυασμός της κολοσσιαίας ισχύος και του βάρους των 1.360 κιλών βοηθούν να γίνει ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα με έγκριση τύπου για κυκλοφορία στους δρόμους παγκοσμίως. Η εταιρεία κάνει λόγο για εξωπραγματικές επιδόσεις, μερικές από τις οποίες είναι: 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, 0-200 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα και 0-300 χλμ./ώρα σε 8,4 δευτερόλεπτα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας John Hennessey, σχεδόν όλα (24) τα Venom F5 που προορίζονται για παραγωγή, έχουν πουληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πετάει φωτιές το Hennessey Venom F5 (video)
Εξάτροχο ηλεκτρικό των 2.400 PS από τη Hennessey
Hennessey: Επετειακό Chevrolet Camaro με πάνω από 1.000 ίππους

Advertisement

 

 

Advertisement