Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το γούστο και η Mansory Vitesse Continental Convertible GTC

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το γούστο και η Mansory Vitesse Continental Convertible GTC

ΝΕΑ

Το γούστο και η Mansory Vitesse Continental Convertible GTC

ΝΕΑ

Στη Mansory αυτή τη φορά επέλεξαν την Bentley Continental Convertible GTC για να δείξουν την τεχνογνωσία τους στη βελτίωση των οχημάτων με τα οποία ασχολούνται.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση στην συγκεκριμένη Bentley Continental Convertible GTC είναι η έντονη διχρωμία στο αμάξωμά της, η οποία δεν είναι με την «κλασική» τεχνοτροπία που έχουμε συνηθίσει σε ένα αυτοκίνητο.

Οι άνθρωποι της Mansory έβαψαν το αυτοκίνητο σε μαύρο χρώμα στο δεξί μέρος του, αφήνοντας τη μεγαλύτερη επιφάνειά του στην κίτρινη, έντονη απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο εφάρμοσαν μια ιδέα που είχαν και αφορά στον χρωματισμό στο σώμα της μέλισσας.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τής Bentley εφάρμοσαν την ίδια πρακτική, καθώς η δερμάτινη επένδυση βασίζεται στην εν λόγω αντίθεση. Η ιδιαιτερότητα σε αυτό είναι το ότι τα καθίσματα τόσο του οδηγού όσο και του συνεπιβάτη που κάθεται πίσω από αυτόν είναι κίτρινα, ενώ του συνοδηγού και του αντίστοιχου συνεπιβάτη μαύρα.

Η Mansory Vitesse Continental Convertible GTC είναι ένα μοναδικό όχημα το οποίο δημιουργήθηκε για έναν συγκεκριμένο πελάτη του γερμανικού οίκου βελτιώσεων. Για τον λόγο αυτόν υπάρχει και η αντίστοιχη πλακέτα στη βάση της κονσόλας.

Advertisement

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, έπειτα από την επέμβαση των μηχανικών της, ο τετράλιτρος V8 twin turbo κινητήρας της αποδίδει μέγιστη ισχύ 750 ίππους και μέγιστη ροπή 1.020 Nm. Η επιτάχυνσή της από τα 0-100 χλμ./ώρα είναι 3,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 332 χλμ./ώρα.

Advertisement

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, στην Bentley Continental GT Convertible ο ίδιος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 549 ίππους και η μέγιστη ροπή 770 Nm. Οι επιδόσεις της είναι 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά της φτάνει τα 318 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κιτς μπορεί να γίνει μια Lamborghini Urus;
H Mansory F9XX υπόσχεται 1.100 ίππους
Ήρθαν στην Ελλάδα οι υβριδικές Bentley Flying Spur και Bentayga (+video)