Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S-Class Mansory: Πιο πολυτελής από το αναμενόμενο

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Maybach S-Class Mansory: Πιο πολυτελής από το αναμενόμενο

ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S-Class Mansory: Πιο πολυτελής από το αναμενόμενο

ΝΕΑ

Η Mansory ανέβασε τον πήχη στις βελτιώσεις μόλις… πείραξε τη Mercedes-Maybach S-Class.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς το έκανε αρκετά διακριτικά σε σύγκριση με τα περισσότερα μοντέλα της.

Οι αλλαγές ξεκινούν από το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν ένα διαχύτη από ανθρακονήματα, αεραγωγούς, πλαϊνές ποδιές, μια λεπτή αεροτομή οροφής, μια μικρή αεροτομή στο πορτ μπαγκάζ και έναν διαχύτη. Αυτά τα εξαρτήματα βοηθούν στην αύξηση της επιθετικότητας στην εμφάνιση της Maybach S-Class χωρίς να φτάσετε την υπερβολή.

Κατά τα άλλα, η Mansory, προτείνει δύο διαφορετικούς τύπους τροχών για την Maybach S-Class, με διαστάσεις 22×9 μπροστά και 22×10,5 πίσω και ελαστικά 265/30 και 305/25.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Maybach πουλά την S-Class στα μοντέλα S580 και S680 και η εταιρία βελτιώσεων επεμβαίνει στα μηχανικά μέρη με κιτ αναβάθμισης απόδοσης και για τα δύο. Η αναβάθμιση αποτελείται από το Performance PowerBox ECU και ένα νέο σύστημα εξάτμισης που μπορεί να αυξήσει τον ήχο από τον διπλό υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 λίτρων της S 580 σε 600 ίππους και 820 Nm ροπής.

Advertisement

Όσον αφορά το S680, η προσθήκη της νέας ECU και του συστήματος εξάτμισης της Mansory, ανεβάζει την απόδοση από τον V12 των 6,0 λίτρων με το διπλό Turbo στους 720 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής, αυξημένη κατά 108 ίππους.

Advertisement

Όπως και τα άλλα μοντέλα της, η Mansory, προσφέρει στους ιδιοκτήτες της S-Class Mercedes-Maybach άφθονο περιθώριο προσαρμογής του εσωτερικού στο γούστο τους. Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, η Mansory μπορεί να τροποποιήσει τα πάντα. Επιπλέον, μια σειρά από ένθετα από ανθρακονήματα, μοναδικά πατάκια, ένα σετ πεντάλ αλουμινίου και ένα δερμάτινο σπορ τιμόνι μπορούν να τοποθετηθούν στα μοντέλα S580 και S680.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο
Η Mansory βάζει σε δίαιτα την Ferrari F8 Spider (+video)
Πιο πορτοκαλί Ferrari, δεν έχετε ξαναδεί!

Advertisement