Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Ranger FX4 MAX με στοιχεία από το Raptor

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Ranger FX4 MAX με στοιχεία από το Raptor

ΝΕΑ

Το Ford Ranger FX4 MAX με στοιχεία από το Raptor

ΝΕΑ

Η Ford ανακοίνωσε μια νέα παραλλαγή του δημοφιλούς Ranger για την Αυστραλία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην τοπική αγορά πριν από το τέλος του έτους, με την ονομασία FX4 MAX.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος, το Ranger FX4 MAX περιλαμβάνει με μεγάλα γράμματα το όνομα της εταιρείας στην μπροστινή μάσκα και έχει επίσης σκούρο γκρι στις ποδιές, στα καπάκια των καθρεπτών και τις χειρολαβές των θυρών.

Η Ford έχει επίσης εφοδιάσει το pickup με πλαϊνά σκαλοπάτια για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις θέσεις των επιβατών, τα οποία είναι φινιρισμένα σε μαύρο ματ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν το FX4 MAX είτε σε Alabaster White είτε σε Conquer Grey, μια απόχρωση που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο για το Ranger Raptor. Επιπλέον, ειδικά για το μοντέλο, διατίθεται ένα προαιρετικό πακέτο αυτοκόλλητων γραφικών. Για να βελτιωθούν οι εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, η Ford το έχει εφοδιάσει με ειδικής σχεδίασης τροχούς 17 ιντσών που φέρουν ελαστικά 265/70R17 από την BF Goodrich (All-Terrain K02)- που είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά του Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση έχει επίσης τροποποιηθεί για τις συνθήκες της Αυστραλίας και έχει δοκιμαστεί σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Ford Yangs Proving Ground. Τα νέα εξαρτήματα στην ανάρτηση περιλαμβάνουν αμορτισέρ της Fox 2,0 ιντσών μπροστά και πίσω, καθώς και ελατήρια αναβάθμισης εμπρός και πίσω. «Ο στόχος μας με την ανάρτηση ήταν να επεκτείνουμε τις δυνατότητες εκτός δρόμου του Ranger και ξεκινήσαμε με τα βασικά: διαδρομή ανάρτησης, συμπεριφορά στο δρόμο και έλεγχο ενός μεγάλου εύρους συχνοτήτων ταλάντωσης», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος των μηχανικών που ασχολούνται με το πλαίσιο και την ανάρτηση για τα εκτός δρόμου μοντέλα της Ford, Tony Tsiandikos. Η ισχύς προέρχεται από τον ίδιο turbo diesel 2.0-λίτρων με το Ranger Raptor, που έχει ονομαστική ισχύ 210 ίππων και 52,4 kgm ροπής.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ford Ranger Raptor χωρίς αναμονή στην Ελληνική αγορά

Ετοιμάζεται “άγρια” έκδοση του Ford Bronco

Advertisement

Ένα Ford Ranger Raptor έτοιμο για party! (VIDEO)