Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται «άγρια» έκδοση του Ford Bronco

Ελλάδα 7:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται «άγρια» έκδοση του Ford Bronco

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται «άγρια» έκδοση του Ford Bronco

ΝΕΑ

Όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες, η Ford ετοιμάζει μια ακόμα extreme έκδοση για τετρακίνητο εκτός δρόμου μοντέλο της, με το νέο Bronco να δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο με ανάλογα ελαστικά της BF Goodrich, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δούμε και Bronco Raptor σύντομα.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη ημερομηνία για την αποκάλυψη του νέου Ford Bronco, είναι η 13η Ιουλίου και όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία ετοιμάζει ειδική έκδοση με ακραία χαρακτηριστικά. Ενδεικτικό της διάθεσης που υπάρχει από τη Ford για την ειδική έκδοση του Bronco, είναι οι δοκιμές του πρωτοτύπου με τα T/A KO2 ελαστικά της BF Goodrich που έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό την εκτός δρόμου κίνηση (και για το λόγο αυτό έχουν επιλεγεί για να εφοδιάζουν το F-150 Raptor που διακρίνεται για τις εκτός δρόμου ικανότητες).

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι προφυλακτήρες που διακρίνονται πάνω στο αυτοκίνητο από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτές προέκυψαν από ένα χρήστη του Instagram που εντόπισε τυχαία και φωτογράφισε το πρωτότυπο κατά τη διάρκεια των δοκιμών του στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ. Σε ότι αφορά τον κινητήρα του αυτοκινήτου, πρέπει να περιμένουμε άλλη μια εφαρμογή του Ecoboost των 2,3 λίτρων –όπως στο Ranger- συνδυασμένο με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Για όσους θέλουν οπωσδήποτε 6κύλινδρο κινητήρα στο Bronco τους, η Ford ετοιμάζει εκδόσεις με σύνολο 2,7 και 3,0 λίτρων και maximum απόδοση που θα πλησιάζει τους 500 ίππους.