Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger Raptor έτοιμο για πάρτι (video)

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Ford Ranger Raptor έτοιμο για πάρτι (video)

ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger Raptor έτοιμο για πάρτι (video)

ΝΕΑ

Δεν πιστεύουμε πως ο χώρος φόρτωσης των pick-up έχει σαν στόχο την φιλοξενία πανάκριβων ηχείων και ενισχυτών όμως είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι των extreme μετατροπών ICE θα λατρέψουν την ιδέα του συγκεκριμένου Ford Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Κατά την εξέλιξη του Ranger Raptor ένας από τους βασικούς στόχους της Ford ήταν η διατήρηση του βάρους σε χαμηλό επίπεδο ώστε να ωφεληθούν οι επιδόσεις και το δυναμικός χαρακτήρας της συγκεκριμένης έκδοσης. Ωστόσο είναι σίγουρο πως οι τεχνικοί που ασχολήθηκαν με την εξέλιξη του μοντέλου θα είχαν φανταστεί πως η προσπάθειά τους θα εξανεμιζόταν από την εξωφρενική ιδέα ενός Βιετναμέζου που αποφάσισε να μετατρέψει το Raptor σε κινητό club.

Την αναπάντεχη μετατροπή ανέλαβε η εταιρία Autobιs Workshop στο Βιετνάμ η οποία προχώρησε στην εγκατάσταση ενός τεράστιου και φυσικά πανάκριβου συστήματος ήχου όχι μόνο στην καμπίνα αλλά και για στο εξωτερικό του αυτοκινήτου καταλαμβάνοντας ένα πολύ μεγάλο τμήμα της καρότσας.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος της μετατροπής έφθασε τα 80.000 δολάρια, τιμή που αντιστοιχεί σε ένα καλό sports car και σίγουρα μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την τρέλα που κρύβεται πίσω από μια τέτοια απόφαση. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για κάτι μοναδικό και σίγουρα εάν το κίνητρο για τη δημιουργία του Autobis Raptor Ultιma ήταν να μην περνά από πουθενά απαρατήρητο τότε ο Βιετναμέζος ιδιοκτήτης του έχει πετύχει διάνα.