Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To εξάτροχο Ford Bronco που θα κοστίζει 399.000 δολάρια

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To εξάτροχο Ford Bronco που θα κοστίζει 399.000 δολάρια

ΝΕΑ

To εξάτροχο Ford Bronco που θα κοστίζει 399.000 δολάρια

ΝΕΑ

Κι όμως, δεν είναι από τη Hennessey ή κάποιον άλλο βελτιωτή που ασχολείται εδώ και χρόνια με τα μοντέλα της Ford. Τη συγκεκριμένη πρόταση αναβάθμισης για το νέο Bronco, την προτείνει η Maxlider Brother Customs και έχει την προσοχή μας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Bronco μόλις έφτασε στους πρώτες αγοραστές τους και φυσικά το αυτοκίνητο των φωτογραφιών δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη απόδοση του μοντέλου, αν αυτό θα ήταν 6τροχο. Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία που το επιδεικνύει, ισχυρίζεται πως λόγω του τρόπου κατασκευής του, το Bronco είναι το ιδανικό SUV για αυτό το είδος μετατροπής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια τέτοια επέμβαση θα είναι εύκολη ή φθηνή. Οι λεπτομέρειες είναι προφανώς ελάχιστες αυτή τη στιγμή, καθώς η Maxlider Customs δεν έχει λεπτομερή εικόνα για το τι χρειάζεται ακριβώς για να φτιάξει ένα Bronco 6×6. Με βάση τα render τους, θα πρέπει να ασχοληθούν με την ανάρτηση όπως και με την παραγγελία συγκεκριμένων αξόνων για την τοποθέτηση δύο επιπλέον σε κάθε αυτοκίνητο. Εμείς από τη μεριά μας, χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε θετικά, θεωρούμε πως μάλλον υπάρχει αρκετό hardware από την αντίοστοιχη μετατροπή του F-150.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει επίσης εκτενείς αλλαγές σε σημείο που φαίνεται σαν να έχει την ειδική προετοιμασία των οχημάτων που συμμετέχουν στις αποστολές στον αρκτικό κύκλο. Με δεδομένο και το ότι το κόστος για τη μετατροπή αυτή φτάνει τα 336.000 ευρώ, μοιάζει λογικό το να αποφασίσει όποιος το καταβάλλει για το αν στο πίσω μέρος το Bronco 6×6 θα έχει καθίσματα, μετατροπή για camping ή ψυγεία για μεταφορά ευπαθών φορτίων. Όλες οι μετατροπές εύλογα θα αυξάνουν σημαντικά το συνολικό βάρος, οπότε και η «βοήθεια» με τη μορφή κάποιας αναβάθμισης στο V6 Ecoboost, θεωρούμε πως θα περιλαμβάνεται στο «πακέτο».

Διαβάστε ακόμα:
To Ford Bronco “απογυμνώνεται” για ακόμα περισσότερη ελευθερία
Αυτή είναι η απόλυτη επιλογή στα B-SUV
H McLaren 765 LT “εκτοξεύεται” στους 1.000 ίππους