Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco «απογυμνώνεται» για ακόμη περισσότερη ελευθερία

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco «απογυμνώνεται» για ακόμη περισσότερη ελευθερία

ΝΕΑ

Το Ford Bronco «απογυμνώνεται» για ακόμη περισσότερη ελευθερία

ΝΕΑ

Το νέο SUV της μπλε οβάλ εταιρείας απαλλάσσεται από πόρτες, παράθυρα και οροφή, γιγαντώνοντας το αίσθημα ελευθερίας των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Τον δρόμο που χάραξε η Jeep με το Wrangler ακολουθεί η Ford, συστήνοντάς μας με μια διαφορετική και περισσότερο… απογυμνωμένη εκδοχή του νεότευκτου Bronco.

Αφουγκραζόμενη πως υπάρχει μια ιδιαίτερα φανατική μερίδα ανθρώπων, η οποία λατρεύει τις εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, η μπλε οβάλ εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως μπορούν να απαλλαχθούν από πολλά τμήματα του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων οι θύρες και η οροφή.

Η απογύμνωση, ωστόσο, δεν σταματά στα δύο τελευταία. Διότι παρέχεται η δυνατότητα αφαίρεσης –μεταξύ άλλων- του μπροστινού προφυλακτήρα, της γρίλιας, των θόλων των τροχών και των πλευρικών παραθύρων και καθρεπτών.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η απαλλαγή από τα… περιττά «κομμάτια» του μοντέλου δεν απαιτεί την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό, αλλά μπορεί να γίνει δια χειρός των ίδιων των κατόχων, με απλά και καθημερινά εργαλεία. Όπως μας ενημερώνει, μάλιστα, η Ford, για την αφαίρεση των περισσότερων εξαρτημάτων το μόνο που χρειάζεται είναι η χαλάρωση κάποιων βιδών, ενώ για την «απομάκρυνση» των θυρών δεν απαιτούνται περισσότερα από τέσσερα λεπτά.

Advertisement

Παράλληλα, η μάρκα παρέχει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το μοντέλο βάσει των «θέλω» τους, παρέχοντάς τους μια σειρά από αξεσουάρ. Η μακροσκελής λίστα περιλαμβάνει LED προβολείς που ενσωματώνονται στους πλευρικούς καθρέπτες, όπως και έναν μακροσκελή LED προβολέα που τοποθετείται στην οροφή. Ο τελευταίος όχι μόνο ενισχύει τη φωταγώγηση του δρόμου, αλλά και εκτοξεύει το off-road στιλ του SUV.

Σημειωτέον πως η αφαίρεση των εξαρτημάτων του Bronco δεν αντίκειται στην αμερικανική νομοθεσία και το όχημα μπορεί να κυκλοφορεί απροβλημάτιστα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το επόμενο Ford Ranger θα έχει plug-in υβριδική έκδοση
Το Ford Bronco Warthog εντοπίστηκε σε δοκιμές (VIDEO)
Δοκιμή: Ford Puma ST 1,5 Ecoboost 200 hp

 

Advertisement