Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου compact SUV της Skoda

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το εσωτερικό του νέου compact SUV της Skoda

ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου compact SUV της Skoda

ΝΕΑ

Η Skoda θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ινδία με ένα νέο compact SUV, του οποίου κάνει μία προεπισκόπηση με το εσωτερικό του Vision In Concept.

Advertisement
Advertisement

 

Μία πρώτη παρουσίαση στην Auto Expo στο Νέο Δελχί (από τις 5 έως τις 12 Φεβρουαρίου του 2020), θα κάνει η Skoda για το νέο compact SUV της, που προορίζει για κυκλοφορία στηn τεράστια αγορά στην Ινδία. Το νέο αυτοκίνητο θα είναι μικρότερο από το Karoq με μήκος 4.260 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η Skoda αποκαλύπτει το σχήμα σιγά-σιγά και ξεκινά από… μέσα. Η εικόνα του cockpit είναι η πρώτη που δόθηκε επίσημα στην δημοσιότητα. Το σκίτσο teaser παρουσιάζει το ταμπλό πολλαπλών επιπέδων που αντανακλά το σχήμα της μπροστινής μάσκας στο κέντρο, με ένα σύστημα ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη, ψηφιακό πίνακα οργάνων και πλευρικούς αεραγωγούς χρωμίου.

245 ίππους για το Skoda Vision RS Concept

Το εσωτερικό είναι βαμμένο σε μία πορτοκαλί απόχρωση, περισσότερο έντονη σε κάποια μέρη του ταμπλό, των θυρών, της κεντρικής κονσόλας και στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης μπροστά από το κιβώτιο ταχυτήτων και κάτω από αυτό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με σύστημα: φωνητικού ελέγχου λειτουργειών, για τη διατήρηση λωρίδας, cruise control και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Το Vision In Concept βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen, η οποία υποστηρίζει επίσης το συμπαγές hatchback της Scala και το crossover subcompact Kamiq, καθώς και το VW Polo και το Seat Ibiza.

Η έκδοση παραγωγής του Vision In θα ξεκινήσει στην Ινδία μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Skoda, Bernhard Maier, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα συνδυαστεί με ένα sedan (και αυτό θα κυκλοφορήσεις στις αρχές του 2021), που θα μοιράζεται τις ίδιες βάσεις. Επιπλέον, το τμήμα Passenger Cars της Volkswagen θα πουλήσει αναβαθμισμένες εκδόσεις οχημάτων του στην ασιατική χώρα.

Skoda Vision GT: Αποκαλύφθηκε στην Κίνα