Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό κιτ της Vallara μεταμορφώνει τη Chevrolet Corvette C6 (+video)

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το εντυπωσιακό κιτ της Vallara μεταμορφώνει τη Chevrolet Corvette C6 (+video)

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό κιτ της Vallara μεταμορφώνει τη Chevrolet Corvette C6 (+video)

ΝΕΑ

Αν και αυτό εδώ μπορεί να μοιάζει με supercar που έχει κατασκευαστεί από το μηδέν, είναι στην πραγματικότητα ένα κιτ αμαξώματος της Vallara για την Chevrolet Corvette C6.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία πίσω από το επιθετικό κιτ λοιπόν ονομάζεται Valarra, το παράγει για περίπου 18 μήνες, αλλά μόλις πρόσφατα την ανακαλύψαμε αφού ένα από τα αυτοκίνητα με το ανάλογο “κοστούμι” εντοπίστηκε σε μια συνάντηση για την πρόσφατη εκδήλωση TX2K21 στο Houston Raceway Park, στο Τέξας.

Συνήθως, αξεσουάρ που προσφέρονται για αυτοκίνητα επιδόσεων όπως η C6 Corvette αποτελούνται από επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μοναδικές πλευρικές ποδιές και ειδικά τόξα τροχών. Ωστόσο, το κιτ από τη Vallara είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και αντικαθιστά σχεδόν κάθε πάνελ της γνωστής μας “Vette” εκτός βέβαια της οροφής.

Το μπροστινό μέρος του κιτ περιλαμβάνει μοναδικούς προβολείς, μεγαλύτερη γρίλια, αιχμηρές επιφάνειες και νέες εισαγωγές αέρα που αποτελούνται από σφυρήλατα ανθρακονήματα. Επίσης νέο είναι το καπό, με ενσωματωμένους αεραγωγούς και συμπληρώνεται από μια σειρά από μοναδικές καμάρες στους εμπρός τροχούς και πάνελ.

Advertisement
Advertisement

Η αγαπημένη μας θέα για τη VallaraVette είναι από το πλάι, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί καινούργιες επιφάνειες στις πόρτες, με έντονες πτυχές που μεταμορφώνουν το αμάξωμα αλλά και τη συνολική εμφάνιση της Corvette. Άλλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν νέα τόξα επάνω από τους πίσω τροχούς και μοναδικές πλευρικές ποδιές από σφυρήλατο ανθρακόνημα επίσης.

Η ολοκλήρωση του μετασχηματισμού έρχεται με ένα νέο και εντυπωσιακό οπίσθιο άκρο που δεν έχει απολύτως τίποτα κοινό με το αντίστοιχο της τυπικής Corvette και διαθέτει μια πανύψηλη πίσω πτέρυγα, μοναδικά πίσω φώτα και επανατοποθετημένες απολήξεις εξάτμισης.

Advertisement

Οι τιμές για το bodykit VallaraVette ξεκινούν από τα 18.000 δολάρια, όχι άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση που έχει (αισθητική και ουσιαστική) στην εργοστασιακή C6.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αποκάλυψη για τη Chevrolet Corvette Hardtop Convertible (+video)
Αναδιάρθρωση στη Michelin – Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και επενδύσεις 
Μοναδικό κομμάτι: Chevrolet Corvette C4 με V12 μοτέρ!