Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό i-Cockpit του Peugeot 208! (+video)

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό i-Cockpit του Peugeot 208! (+video)

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό i-Cockpit του Peugeot 208! (+video)

ΝΕΑ

Η Peugeot θέλει να δημιουργεί οχήματα που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα τους. Αυτό είναι στο εταιρικό DNA της, αυτό έκανε και στο νέο 208. Φυσικά, τη διαφορά δεν την κάνει μόνο το αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό τού ξεχωριστού supermini.

Advertisement
Advertisement

Ας το παραδεχτούμε. Αυτό που ονειρευόμασταν μικροί μάς προσφέρει το Peugeot 208 τώρα που μεγαλώσαμε. Εκείνο το διαστημόπλοιο στο οποίο θέλαμε να είμαστε κυβερνήτες για τις αποστολές, με τις έγχρωμες οθόνες και τις πολλές πληροφορίες, το βρίσκουμε στο i-Cockpit, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αυτοκινητοβιομηχανία αναφορικά με τη διαμόρφωση του ταμπλό και του εσωτερικού.

Η high tech φιλοσοφία του υλοποιήθηκε όπως ακριβώς το οραματίστηκαν στην Peugeot. Έτσι, οι καινοτόμες ιδέες τους άλλαξαν εντελώς τη μορφή του εσωτερικού, η οποία ήταν συνηθισμένη και τετριμμένη για δεκαετίες. Ο οδηγός είναι το επίκεντρο και όλα έχουν διαμορφωθεί για να έχει τη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και όλες τις ενδείξεις και τα χειριστήρια στην ιδανική θέση, ώστε να μην περισπάται η προσοχή του από τον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το compact διαστάσεων τιμόνι, με τη σπορ σχεδίαση και αίσθηση, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τύπου Head-up Display με τη 3D απεικόνιση ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι πάντα στο ύψος των ματιών και η μεγάλων διαστάσεων κεντρική, έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο τα κονσόλας είναι τα κύρια στοιχεία τού i-Cockpit.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά. Η εργονομική τοποθέτηση του μοχλού-διακόπτη στη βάση της κονσόλας και οι πρακτικές θήκες σε αυτή είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό τού νέου 208. Το i-Cockpit είναι το στοιχείο που άλλαξε τα δεδομένα στη διαμόρφωση του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου, αυτό που αποτέλεσε αντικείμενο μίμησης και αυτό που τελικά υλοποιεί εκείνο το παιδικό όνειρό μας

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσει κανείς το Peugeot 208
Ποια μάρκα σάρωσε σε λιανική και εταιρικά τον Οκτώβριο;
Peugeot 208: Η premium έκφραση στα super mini