Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Daihatsu που θα ήθελε να γίνει Land Rover

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Daihatsu που θα ήθελε να γίνει Land Rover

ΝΕΑ

Το Daihatsu που θα ήθελε να γίνει Land Rover

ΝΕΑ

O βελτιωτικός οίκος DAMD επεμβαίνει στην εμφάνιση του Daihatsu Taft που είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερο, για να το κάνει να μοιάζει με μικρό Land Rover και μάλιστα, αρκετά ξεδιάντροπα!

Advertisement
Advertisement

Στην Ιαπωνία λοιπόν η DAMD επεμβαίνει στο Daihatsu Taft με ένα κιτ που το ονομάζει «Little D» και του δίνει «άρωμα» από Land Rover.

Για να φτάσει να θυμίζει σε κάτι το Land Rover Defender (εξ ου και το «Little D») η ιαπωνική εταιρεία αλλάζει λίγο την αισθητική του μοντέλου με βαφές και αυτοκόλλητα. Οι κυριότερες αλλαγές είναι η νέα μάσκα εμπρός, ο προφυλακτήρας και η βαφή της οροφής που ακολουθούν το σχεδιασμό του κλασικού βρετανικού εκτός δρόμου μοντέλου. Τα γράμματα στην άκρη του καπό εμπρός, γράφουν το “LITTLE D” με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν που η Land Rover «στολίζει» τα μοντέλα της. Υπάρχει ακόμη και ένα μικρότερο, πράσινο σχήμα οβάλ που θυμίζει το έμβλημα που όμως αντί για Land Rover, γράφει Little D στη γωνιά της μάσκας.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι, η DAMD προσφέρει με αυτοκόλλητο την σημαία της Βρετανίας και το μήνυμα «Adventure of a Lifetime». Στις εικόνες που έχει δώσει για την προώθηση της πρότασής της η DAMD, φαίνεται και η σχάρα οροφής με τις ξύλινες πινελιές που κάνουν λίγο πιο ρουστίκ συνολικά την εμφάνιση του μοντέλου. Στο εσωτερικό, η εταιρεία προσφέρει πράσινο καρό ύφασμα στα καθίσματα με μαύρες άκρες βινυλίου. Για όσους θέλουν να πάρουν τις αποστάσεις τους από τη… στρατιωτική προσέγγιση της καμπίνας σε ότι έχει να κάνει με τα χρώματα, διατίθενται επίσης χρώματα γκρι και κόκκινου μοτίβου για τις επενδύσεις στο ταμπλό, στα καθίσματα και στις πόρτες. Αξίζει να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν, η DAMD έχει προσφέρει αντίστοιχη πρόταση επεμβάσεων για την εμφάνιση του νέου Suzuki Jimny.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή τη Daihatsu θα τη θέλαμε πίσω
Οι τιμές του V8 Land Rover Defender στην Ελλάδα
Το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά

Advertisement