Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το CUPRA DarkRebel στο Μόναχο (+ video)

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το CUPRA DarkRebel στο Μόναχο (+ video)

ΝΕΑ

Το CUPRA DarkRebel στο Μόναχο (+ video)

ΝΕΑ

Τα στελέχη της CUPRA ετοιμάζονται για την επίσημη παγκόσμια παρουσίαση του πρωτότυπου DarkRebel το οποίο αντιπροσωπεύει σημαντικές αλλαγές για την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Απρίλιο, τα στελέχη της CUPRA αποκάλυψαν τη ιδέα τους για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου που να αφορά σε ένα καινούργιο μοντέλο επιδόσεων, το οποίο να έχει αμάξωμα shooting brake.

Τότε, η ισπανική εταιρεία απηύθυνε πρόσκληση σε όσους ήθελαν να συμβάλλουν στη σχεδίαση του μέσω διαδικτύου και να επηρεάσουν με τις ιδέες τους την τελική μορφή που θα είχε το αυτοκίνητο.

Όπως αποδείχτηκε, η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν σημαντική, καθώς το σχήμα του αμαξώματος άλλαξε περίπου 270.000 φορές από άτομα απ’ όλο τον κόσμο τα οποία θέλησαν να προτείνουν τις σκέψεις τους περί αυτού.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι της CUPRA ολοκλήρωσαν τη δημιουργία τού DarkRebel, όπως ονομάστηκε το καινούργιο πρωτότυπο, και θα το παρουσιάσουν επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Advertisement

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η CUPRA έκανε γνωστό ότι το πρωτότυπο DarkRebel θα αποκαλυφθεί σε συγκεκριμένο κοινό το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου και το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, 4 του μηνός, θα παρουσιαστεί επίσημα στον χώρο της έκθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι να περιμένουμε από το ανανεωμένο CUPRA Formentor
Cupra DarkRebel: Ένα πέρασμα από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο
Η Cupra στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sitges

Advertisement