Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Sebastien Loeb στις υπηρεσίες της ABT CUPRA XE

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Sebastien Loeb στις υπηρεσίες της ABT CUPRA XE

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Sebastien Loeb στις υπηρεσίες της ABT CUPRA XE

ΑΓΩΝΕΣ

Ο διάσημος οδηγός αγώνων Sébastien Loeb συνεργάζεται με την ABT CUPRA για τον επερχόμενο αγώνα Extreme E στη Σαρδηνία, που θα λάβει χώρα στις 8-9 Ιουλίου.

Advertisement
Advertisement

Με την εμπειρία του στο Extreme E, η ομάδα ABT CUPRA XE επιδιώκει τη νίκη στο Island X Prix.

Ο Loeb θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του CUPRA Tavascan XE, έχοντας την Klara Andersson στο πλευρό του ως δεύτερο οδηγό της ομάδας. Η συνεργασία της ABT CUPRA με τον Loeb αναδεικνύει την προσήλωσή της να συγκεντρώσει την καλύτερη δυνατή ομάδα και να αγωνιστεί για τις υψηλότερες θέσεις και τις νίκες.

Ο Sébastien Loeb έχει μία αναγνωρισμένη καριέρα, κερδίζοντας πολλούς τίτλους σε διάφορους αγώνες. Επιπλέον, με τη νίκη του περσινού πρωταθλήματος Extreme E, διαθέτει εννιά μοναδικούς τίτλους στο WRC. Η ασυναγώνιστη εμπειρία και η αποφασιστικότητα που τον διακρίνουν τον καθιστούν ανεκτίμητο προσόν για οποιαδήποτε ομάδα.

Advertisement
Advertisement

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Extreme E μετά από δύο σεζόν. Είναι ένας ανταγωνισμός παρόμοιος με αυτόν του Ράλλυ, γι’ αυτό πιστεύω πως θα έχω τον ρυθμό και είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης, είναι υπέροχο που ανακαλύπτω μία καινούρια ομάδα και συναντιέμαι πάλι με την Klara», λέει ο Loeb.

Advertisement

Ο στόχος του Extreme E είναι να ενθαρρύνει όλους να αναλάβουν θετική δράση για την προστασία του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off-road αυτοκίνητα σε φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής.

Με αυτόν τον τρόπο τονίζει πώς μπορούμε να αποτρέψουμε μεγαλύτερες καταστροφές και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα. Η CUPRA είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο Extreme E από την αρχή και συμμερίζεται πλήρως αυτές τις αξίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Cupra Ateca με δύο νέες εκδόσεις
Το ηλεκτρικό CUPRA Born ακόμα πιο προσιτό
Δοκιμή: CUPRA Born 58 kWh 204 PS