Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cupra DarkRebel: Ένα πέρασμα από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cupra DarkRebel: Ένα πέρασμα από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο

ΝΕΑ

Cupra DarkRebel: Ένα πέρασμα από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο

ΝΕΑ

Η Cupra επέλεξε ένα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο για τη διαμόρφωση ενός μελλοντικού μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Απρίλιο, η Cupra αποκάλυψε ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο shooting brake και απευθύνθηκε ανοικτά στους φίλους της, για να βοηθήσουν στην τελική διαμόρφωση.

Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία είναι έτοιμη να κάνει το άλμα από την ψηφιακή σφαίρα στον πραγματικό κόσμο, καθώς σχεδιάζει να «ζωντανέψει» μια εκδοχή της ιδέας, με βάση τις προτάσεις των θαυμαστών της.

Στην αρχή, το DarkRebel (όπως ονομάζεται σε αυτό το στάδιο το concept) υπήρχε μόνο σε έναν διαδικτυακό διαμορφωτή, όπου οι ενδιαφερόμενοι, με λίγο χρόνο στα χέρια τους μπορούσαν να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Αν και το πρόγραμμα ήταν εντελώς ψηφιακό, οι επιλογές ήταν κάπως περιορισμένες. Η ανταπόκριση, όμως, ήταν μεγάλη.

Η Cupra υποστηρίζει ότι το πρωτότυπο αυτοκίνητο διαμορφώθηκε περισσότερες από 270.000 φορές, μεταξύ άλλων από διασημότητες όπως η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα, Αλεξία Πουτέγιας και ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας των «μπλαουγράνα» Μαρκ τερ Στέγκεν.

Advertisement

Αν και τα μέλη της «Φυλής Cupra» μπορούν ακόμα να διαμορφώσουν το DarkRebel, η εταιρεία δεν θα λαμβάνει πλέον υπόψη αυτή τη συμβολή για το πρωτότυπο που εξελίσσεται.

Από την Ισπανία και τη Γερμανία ολοκλήρωσαν τις περισσότερες διαμορφώσεις, αλλά Μεξικανοί και Τούρκοι ήταν, επίσης, μεταξύ των κορυφαίων 10 εθνικοτήτων, όσον αφορά τη συμμετοχή.

Advertisement

Εν τω μεταξύ, το 74% των χρηστών διαμόρφωσαν το αυτοκίνητο από τις κινητές συσκευές τους, κάτι που αποδεικνύει ότι το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα τράβηξε την προσοχή των νέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Sebastien Loeb στις υπηρεσίες της ABT CUPRA XE
Το συναρπαστικό CUPRA Formentor VZ e-Hybrid (245 PS)
Το Cupra Ateca με δύο νέες εκδόσεις