Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Cupra στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sitges

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Cupra στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sitges

ΝΕΑ

Η Cupra στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sitges

ΝΕΑ

Η CUPRA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges, το οποίο αποτελεί την πιο σημαντική παγκοσμίως παρουσίαση ταινιών θρίλερ και φαντασίας.

Advertisement
Advertisement

Το φεστιβάλ γιορτάζει φέτος τις 56 διοργανώσεις και αναμένεται να φιλοξενήσει καλεσμένους από όλο τον κόσμο, καθώς και πολλούς πιστούς θαυμαστές του κινηματογράφου.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένδειξη της ισχυρής δέσμευσης της CUPRA να υποστηρίζει δημιουργικά ταλέντα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Sitges της Καταλονίας, που ξεκίνησε το 1968, έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόλογα φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως. Μέσω αυτού, παρουσιάζονται φιλμ, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν πρόσφατα και δεν έχουν προβληθεί ακόμα στην Ισπανία.

Το φεστιβάλ λειτουργεί ως πλατφόρμα για την ανάδειξη νέων ταλέντων και παραγωγών ταινιών, προωθώντας αρχικά την εργασία τους και φέρνοντάς τους κοντά με το κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ταινίες τρόμου και φαντασίας. Η συνεργασία της CUPRA με το φεστιβάλ αντανακλά την αποστολή της μάρκας να εμπνέει και να ξεπερνά τα όρια.

Advertisement
Advertisement

Ο Sven Schuwirth, COO CUPRA, δήλωσε: «Το Διεθνές Φανταστικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sitges αποτελεί παγκόσμια αναφορά για αυτό το κινηματογραφικό είδος και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε τα ταλέντα που αναδεικνύονται μέσω αυτού. Με αυτή τη συνεργασία, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να γοητεύσουμε το κοινό, ενισχύοντας τη δέσμευση της CUPRA στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα».

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sitges, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσει μια ποικιλία συναρπαστικών ταινιών που θα εξάψουν τη φαντασία των θεατών. Ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του Διεθνούς Φανταστικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η CUPRA υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να εμπνέει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι να περιμένουμε από το ανανεωμένο CUPRA Formentor
Το συναρπαστικό CUPRA Formentor VZ e-Hybrid (245 PS)
Το Cupra Ateca με δύο νέες εκδόσεις