Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το CUPRA Charging Map κάνει τη χρήση ενός CUPRA ευκολότερη

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το CUPRA Charging Map κάνει τη χρήση ενός CUPRA ευκολότερη

ΝΕΑ

Το CUPRA Charging Map κάνει τη χρήση ενός CUPRA ευκολότερη

ΝΕΑ

Η CUPRA με το λανσάρισμα της εφαρμογής CUPRA Charging Map αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί της CUPRA μπορούν με αυτή την εφαρμογή infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς φόρτισης, με ενημερωμένες πληροφορίες, από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.

Οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν και με δύο τρόπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να την κατεβάσουν στο αυτοκίνητό τους: είτε μέσω της εφαρμογής MyCUPRA από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment.

Υπάρχουν ενσωματωμένα ήδη πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες. Ο οδηγός μπορεί να βρει μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου του οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης επιθυμεί, μόλις ανοίξει την εφαρμογή CUPRA Charging Map.

Advertisement
Advertisement

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map εμφανίζει στοιχεία στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του.

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης, για να κατευθυνθεί εκεί ο οδηγός άμεσα, απλά και χωρίς άγχος.

Advertisement

 

Advertisement

Επιπρόσθετα, το CUPRA Charging Map δημιουργεί και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ή και να παράσχουν online βαθμολογήσεις και feedback για τους σταθμούς φόρτισης κάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλοήγηση των υπόλοιπων οδηγών πιο εύκολη.

Η εισαγωγή της νέας αυτής In-car εφαρμογής, η οποία είναι συνδυασμένη με το CUPRA Born – το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας- οδηγεί την CUPRA ένα βήμα πέρα από την ηλεκτροκίνηση.

Το CUPRA Born ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της Μάρκας το 2023, με 45.300 πωλήσεις (+44.4% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: CUPRA Born 58 kWh 204 PS
Στην τελική ευθεία η εξέλιξη του CUPRA Terramar
Η Seat αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι»