Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citroen Ami στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citroen Ami στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΝΕΑ

Το Citroen Ami στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΝΕΑ

Η Γιαννίρης Α.Ε., επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen στη Θεσσαλονίκη, θα έχει δυναμική παρουσία στην 86η Διεθνή Έκθεση (10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου).

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της Γιαννίρης Α.Ε. (Hall 02, Περίπτερο 12), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το Citroën Ami.

Το Citroen Ami, ενσωματώνει τις αξίες της Citroen για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2.

Το όχημα μικροκινητικότητας έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών: προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών, χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου) και ασυναγώνιστη τιμή, συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα.

Advertisement
Advertisement

Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία των 75 χλμ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα.

Advertisement

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την online αγορά (Buy Online) και την παράδοσή του (Υπηρεσία Home Delivery).

Εξίσου σημαντικά είναι και τα test drive που προσφέρονται, μαζί με τα κανάλια διανομής/αντιπροσωπείες Citroen. Ακόμη πιο κολακευτική είναι και η τιμή εκκίνησης του οχήματος που ανέρχεται στις 7.350 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000€ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 6.350 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάθε πότε, χρειάζεται service το Citroen Ami; (+video)
Αυτά είναι τα 10 φτηνότερα ηλεκτρικά στην Ελλάδα
Citroen Ami, το super fun gadget της εποχής (+video)