Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως μυρίζει το άρωμα του Elon Musk;

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως μυρίζει το άρωμα του Elon Musk;

ΝΕΑ

Πως μυρίζει το άρωμα του Elon Musk;

ΝΕΑ

Μπορεί και μόνο από το όνομα να μην πείθει αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως το άρωμα που λάνσαρε η The Boring Company του Elon Musk, θα γίνει εμπορική επιτυχία.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, οι «περίεργες» προτάσεις αγοράς από τον Elon Musk, έχουν μεγάλη απήχηση στο δυναμικό κοινό που σπεύδει και εξαντλεί τα προϊόντα.

Αυτό είχε συμβεί το 2020, όταν η εταιρεία του Musk λάνσαρε την «Teslaquila», που όπως μπορεί να καταλάβει αμέσως κανείς, ήταν τεκίλα εμφιαλωμένη σε ένα πολύ ιδιαίτερο μπουκάλι και στη αγορά βγήκε με την τιμή των 250 ευρώ (ανά μπουκάλι). Η συνολική παραγωγή που είχε ανακοινωθεί, ήταν μερικές χιλιάδες μπουκάλια, τα οποία πουλήθηκαν διαδικτυακά εν ριπή οφθαλμού. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και το 2018, με τα… φλογοβόλα των 500 ευρώ.

Τώρα, με το άρωμα «Burnt Hair» -που και μόνο από την όνομα, δε σε προδιαθέτει για κάτι που θα μυρίζει ωραία…- ο Elon Musk και πάλι ξεπερνάει τον εαυτό του.

Advertisement
Advertisement

Κάθε μπουκάλι αρώματος που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, κοστολογήθηκε 100 ευρώ και μέσα σε λίγες ώρες, μέσω του Twitter, ο Musk μας ενημέρωσε πως πουλήθηκαν περισσότερα από 20.000.

Το άρωμα αυτό, που έχουμε στη φωτογραφία, δεν το έχει μυρίσει κανείς, μια και ακόμα δεν υπάρχει, με τις παραδόσεις στους αγοραστές να υπολογίζεται πως θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023 με την τιμή να εκτιμάται γύρω στα 300 ευρώ..

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι σχεδιάζει ο Musk με την «κωλοτούμπα» του Twitter;
Δοκιμή: Tesla Model Y Performance
Το Tesla Semi Truck μπαίνει(;) σε διαδικασία παραγωγής