Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο Land Rover Defender είναι της Arctic Trucks (+video)

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο Land Rover Defender είναι της Arctic Trucks (+video)

ΝΕΑ

Το απόλυτο Land Rover Defender είναι της Arctic Trucks (+video)

ΝΕΑ

Η Arctic Trucks μας έχει συνηθίσει σε ακραίες επεμβάσεις σε SUV και όχι μόνο, οπότε τώρα με την πρότασή της για το Land Rover Defender, ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Το Land Rover Defender με ελαστικά 35 ιντσών και φαρδύτερο αμάξωμα χάρη στις προσθήκες των φτερών, γίνεται πραγματικά ασταμάτητο.

Η Arctic Trucks είναι γνωστή για τις μετατροπές σε οχήματα εκτός δρόμου και τώρα εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στο Defender, ενισχύοντας σημαντικά τις δυνατότητές του σε σκληρά περιβάλλοντα. Φυσικά από τις επεμβάσεις ξεχωρίζουν τα ελαστικά με συνολική διάμετρο 35 ιντσών, που βρίσκονται σε 20άρες ζάντες και έκαναν επιτακτική την ανάγκη της επέμβασης στην αερανάρτηση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το AT 35 Defender –όπως το ονομάζει κωδικοποιημένα ο βελτιωτικός οίκος- στέκεται πολύ ψηλότερα από την κανονική έκδοση. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 36,0 εκατοστά με την ανάρτηση στην υψηλότερη ρύθμιση (από 29,0 εκ. που είναι η ψηλότερη θέση της εργοστασιακής έκδοσης). Η Arctic Trucks πρόσθεσε τις χαρακτηριστικές προεκτάσεις στα φτερά.

Οι εν λόγω προσθήκες, είναι σετ με το κάτω μέρος των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω και συνδυάζονται με λασπωτήρες, αυτοκόλλητα της Arctic Trucks και ηλεκτρικό κοτσαδόρο. Δεδομένου ότι το SUV πιθανότατα θα περάσει πολύ χρόνο καλυμμένο με χιόνι και λάσπη, η AT εφάρμοσε μια αντιδιαβρωτική επίστρωση στα σημεία που το αυτοκίνητο τη χρειάζεται περισσότερο.

Advertisement

Ο βενζινοκινητήρας των 3,0 λίτρων του Defender P400 αποδίδει 400 ίππους και 550 Nm ροπής και η ισχύς μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Ακόμα η Arctic Trucks δεν έχει ανακοινώσει κόστος για τις μετατροπές του Defender, ενώ αξίζει να σημειώσουμε για τους ενδιαφερόμενου, πως το εικονιζόμενο είναι και αυτό διαθέσιμο προς πώληση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: VW ID. Buzz
Έρχεται και σπορ κουπέ Smart
Κι όμως υπάρχουν και ηλεκτρικά inline πατίνια