Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To αγροτικό Ineos Grenadier στο Goodwood (+ video)

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To αγροτικό Ineos Grenadier στο Goodwood (+ video)

ΝΕΑ

To αγροτικό Ineos Grenadier στο Goodwood (+ video)

ΝΕΑ

Η Ineos Automotive, πλέον, έχει αποκτήσει δυναμική στην αγορά αυτοκινήτου και το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή της είναι έτοιμο για όσους ενδιαφέρονται.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα από την επίσημη παρουσίαση του Grenadier, τα στελέχη της Ineos Automotive αποφάσισαν να ασχοληθούν με την επόμενη εκδοχή του εκτός δρόμου μοντέλου.

Έτσι προέκυψε το Grenadier Quartermaster, η pickup εκδοχή του μοντέλου, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό στο πλαίσιο διεξαγωγής του εφετινού «Goodwood Festival of Speed».

Το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερο μήκος συγκριτικά με το πεντάθυρο Grenadier 4x4 (ή Station Wagon, όπως ονομάζεται σε κάποιες αγορές).

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρεία το αμάξωμα του διπλοκάμπινου Grenadier Quartermaster φτάνει τα 5.440 χλστμ., δηλαδή είναι κατά 305 χλστμ. πιο μακρύ.

Αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει ώστε να επιτραπεί η δημιουργία της καρότσας η οποία έχει διαστάσεις 1.564 χλστμ. σε μήκος και 1.619 χλστμ. σε πλάτος και μπορεί να χωρέσει ευρωπαλέτα.

Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, στη βενζινοκίνητη έκδοσή του το Grenadier Quartermaster μπορεί να μεταφέρει 835 κιλά και στην πετρελαιοκίνητη 760 κιλά. Το ωφέλιμο ύψος του από το έδαφος είναι 264 χλστμ. και μπορεί να διέλθει από υδάτινο πέρασμα βάθους 800 χλστμ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Ineos Automotive, η γωνία προσέγγισης του διπλοκάμπινου pickup είναι 35,5 μοίρες, η γωνία αναχώρησης 22,6 μοίρες και η γωνία ράμπας 26,2 μοίρες.

Τέλος, το Grenadier Quartermaster θα διατίθεται με τους κινητήρες οι οποίοι υπάρχουν στο Grenadier 4×4. Θυμίζουμε ότι αυτοί προέρχονται από την BMW.

Advertisement

Ο βενζινοκινητήρας είναι τρίλιτρος, εξακύλινδρος σε σειρά και αποδίδει 286 ίππους. Ο πετρελαιοκινητήρας, επίσης είναι τρίλιτρος, εξακύλινδρος σε σειρά και η μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 249 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ineos αποκαλύπτει τον αντίπαλο του Toyota Hilux
Ο πιο επικός τρόπος παράδοσης αυτοκινήτου! (+video)
Υπαναχωρεί η Ineos για το μοντέλο με κυψέλες καυσίμου