Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μικρότερο Grenadier ετοιμάζει η Ineos

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρότερο Grenadier ετοιμάζει η Ineos

Mobility

Μικρότερο Grenadier ετοιμάζει η Ineos

Mobility

Το ικανό Ineos Grenadier που αναμένεται να λανσαριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σε λίγες εβδομάδες θα αποκτήσει σύντομα και ένα μικρότερο ηλεκτρικό «αδερφάκι» με εξίσου δυναμικές εκτός δρόμου επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ineos, Sir Jim Ratcliffe, επιβεβαίωσε τα σχέδια επέκτασης της γκάμας της εταιρείας, με ένα μικρότερο SUV.

Το νέο «κοντό» Grenadier, θα χρησιμοποιεί μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα που θα αποτελέσει τη βάση για ένα εξίσου ικανό εκτός δρόμου όχημα, έστω και με μικρότερες διαστάσεις. Μοιάζει ως φυσική εξέλιξη για το μοντέλο που είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από το Land Rover Defender, το οποίο είναι διαθέσιμο αντίστοιχα σε διαφορετικές εκδόσεις μεγέθους.

Η Ineos φαίνεται τώρα να ακολουθεί, όντας έτοιμη να λανσάρει τη δική της πρόταση που θα είναι αντίστοιχη του Defender 90.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το νέο αυτό ηλεκτρικό μοντέλο, πέραν του ότι θα κατασκευάζεται παράλληλα με τις επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις του Grenadier στο εργοστάσιο της Ineos στο Hambach της Γαλλίας.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης και το ότι με τη νέα αυτή πρόταση, η Ineos κάνει «άνοιγμα» και στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τη στιγμή που δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της για παρουσίαση μοντέλου με χρήση κυψελών υδρογόνου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο Ineos Grenadier μπορεί να γίνει μόδα
O Bottas με το Ineos Grenadier πάει εκτός δρόμου (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Land Rover Defender 130

Advertisement