Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ineos αποκαλύπτει τον αντίπαλο του Toyota Hilux

Ελλάδα 13:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ineos αποκαλύπτει τον αντίπαλο του Toyota Hilux

ΝΕΑ

Η Ineos αποκαλύπτει τον αντίπαλο του Toyota Hilux

ΝΕΑ

Η Ineos αποκάλυψε το όνομα της pick-up έκδοσης του Grenadier, που θα κάνει ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

Με το όνομα Ineos Grenadier Quartermaster, ο αντίπαλος του Toyota Hilux θα εμφανιστεί δίπλα στο υδρογονοκίνητο Grenadier της εταιρείας, πριν αναλάβει τη διάσημη ανάβαση σε λόφο του Goodwood.

Το μοντέλο έχει εντοπιστεί και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας βασικής φάσης δοκιμών, να ακολουθεί παγωμένους δρόμους, σε ακραίες χειμερινές συνθήκες.

Το επερχόμενο pick-up της Ineos εντοπίστηκε απαλλαγμένο από κάθε είδους καμουφλάζ, με ογκώδη ελαστικά παντός εδάφους, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι θα είναι εξίσου ικανό εκτός δρόμου με το SUV «αδελφάκι» του.

Advertisement
Advertisement

Τεχνικά, το pick-up θα ακολουθήσει σχεδόν σίγουρα το SUV. Πιθανότατα θα προσφέρεται με μια επιλογή εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και ντίζελ της BMW, απόδοσης 283 ίππων και 250 ίππων αντίστοιχα.

Το pick-up Grenadier θα παρουσιαστεί ως αντίπαλος των Toyota Hilux και Volkswagen Amarok, τα οποία επιστρέφουν ανανεωμένα, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Υπάρχει, ασφαλώς και η Land Rover, που δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει μια pick-up έκδοση του Defender, αλλά προηγουμένως έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα ήταν τεχνικά εφικτό και εμπορικά αποδοτικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπαναχωρεί η Ineos για το μοντέλο με κυψέλες καυσίμου
Η Ineos ετοιμάζει Grenadier EV και νέα μοντέλα
Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier