Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο πιο επικός τρόπος παράδοσης αυτοκινήτου! (+video)

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πιο επικός τρόπος παράδοσης αυτοκινήτου! (+video)

ΝΕΑ

Ο πιο επικός τρόπος παράδοσης αυτοκινήτου! (+video)

ΝΕΑ

Η INEOS παράδωσε τα τρία πρώτα αυτοκίνητά της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο που έχουμε συναντήσει ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια για να κατασκευάσει τελικά η βρετανική INEOS το μοναδικό της Grenadier, ωστόσο το 2023 ήταν η χρονιά που τελικά παρέδωσε τα πρώτα της τρία 4X4 οχήματα. Επειδή όμως τα 6 χρόνια που περίμεναν οι φανατικοί της περιπέτειας να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους είναι πολλά, οι Βρετανοί σκαρφίστηκαν έναν μοναδικό τρόπο να τα παραδώσουν στους αγοραστές.

Η παράδοση των τριών πρώτων Grenadier δεν έγινε σε κάποιο κατάστημα στην Αγγλία, αλλά στο μακρινό Μαρόκο. Οι άνθρωποι της εταιρείας μετέφεραν εκεί τους ιδιοκτήτες και στο βουνό Άτλας που χωρίζει την αφρικανική χώρα από την έρημο Σαχάρα, παρέδωσε τα κλειδιά στους ιδιοκτήτες.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι εδώ θα έλεγε κανείς ότι όλα είναι καλά, αν και λίγο υπερβολικά. Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήρθε όταν οι άνθρωποι της INEOS ανακοίνωσαν στους ιδιοκτήτες ότι θα έπρεπε τώρα να γυρίσουν οδηγώντας πίσω στα σπίτια τους! Οι δύο από τους τρεις αγοραστές έπρεπε λοιπόν να οδηγήσουν μέχρι την Αγγλία και ο ένας μέχρι την Αυστρία.

Η INEOS πάντως είχε φροντίσει να μην αφήσει μόνους στο έλεος της ερήμου και των κακοτράχαλων βουνών τους αγοραστές. Μαζί με τους οδηγούς υπήρχε συνοδηγός ειδικός στις εκτός δρόμου διαδρομές και μια ομάδα logistics που θα φρόντιζε να τους φέρει σπίτι τους με ασφάλεια. Το ταξίδι φυσικά δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν μια βόλτα ή ένα roadtrip, αλλά απαιτούσε περάσματα από σκληρούς δρόμους με περίεργες καιρικές συνθήκες.

Advertisement

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μίνι ντοκυμαντέρ που ετοίμασε η INEOS με το ταξίδι των τριών «τυχερών» ιδιοκτητών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπαναχωρεί η Ineos για το μοντέλο με κυψέλες καυσίμου
Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier
O Bottas με το Ineos Grenadier πάει εκτός δρόμου (+video)