Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Κασσελάκη

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Κασσελάκη

ΝΕΑ

Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Κασσελάκη

ΝΕΑ

Ένα… ιδιαίτερο αυτοκίνητο οδηγεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Advertisement
Advertisement

Με τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε εξέλιξη και οι πέντε διεκδικητές της ηγεσίας όργωσαν την Ελλάδα.

Ο πέμπτος της μάχης και πρώτος την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών, εμφανίστηκε ξαφνικά. Και ήρθε με ένα αυτοκίνητο το οποίο κατέχει ως ιδιώτης, αφού, προς το παρόν, δεν έχει τα βουλευτικά προνόμια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, δεν διαθέτει ούτε κάποιο ηλεκτρικό, ούτε καν υβριδικό, αλλά ούτε κάποιο βαρύ λιμουζινάτο αυτοκίνητο, αλλά μετακινείται καθημερινά με ένα (λευκό) Volkswagen T-Roc

Advertisement
Advertisement

Το crossover μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που συνδυάζει την ευρυχωρία με τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης που θέλει κάποιος και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά.

Ένας από τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται είναι κα ο 1.5 TSI ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και η μέγιστη ροπή του είναι 250 Nm. Με αυτόν κάτω από το καπό του, το T-Roc έχει καλές επιδόσεις, σε ό,τι αφορά στην επιτάχυνση, αλλά είναι και οικονομικός σε κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement

Με το restyle που έγινε πρόσφατα το αμάξωμα του T-Roc δείχνει πιο εντυπωσιακό από πριν και με τον τρόπο του αποπνέει μεγαλύτερο αέρα κύρους. Οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία και αναβάθμισαν το επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο, πλέον, είναι πιο πλούσιο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο.

Αυτό σημαίνει ότι o ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit της Volkswagen περιλαμβάνεται ακόμα και στη βασική έκδοση του μοντέλου. Αυτός περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη 8,0 ιντσών στον πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 10,25 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Advertisement

Όπως είναι αναμενόμενο, το βασικό επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων της «ομπρέλας» IQ.DRIVE, όπως τα Lane Assist και Front Assist.

Χάρη σε αυτά ο οδηγός ενημερώνεται έγκαιρα για ενδεχόμενο κίνδυνο κατά την πορεία του και διευκολύνεται το έργο του. Επίσης, το μοντέλο διαθέτει και προηγμένο σύστημα infotainment που κάνει πιο άνετη τη μετακίνηση των υπόλοιπων επιβατών.

Advertisement

Η τιμή του T-Roc 1.5 TSI «R-Line», της καλύτερα εξοπλισμένης έκδοσης του μοντέλου, η οποία έχει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, ξεκινά από τα 32.350 ευρώ.

ΑΚΟΜΑ:
Ποιο σπορ αυτοκίνητο διέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης
Το ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οδήγησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δείτε το αυτοκίνητο που διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο