Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar F-Type Convertible: Ο αυτοκινητικός «μύθος» που προκαλεί τις αισθήσεις

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar F-Type Convertible: Ο αυτοκινητικός «μύθος» που προκαλεί τις αισθήσεις

ΝΕΑ

Jaguar F-Type Convertible: Ο αυτοκινητικός «μύθος» που προκαλεί τις αισθήσεις

ΝΕΑ

H τελευταία και σπάνια έκδοση της εμβληματικής Jaguar F-Type, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενσωματώνει το σχεδιαστικό DNA της Jaguar στην πιο καθαρή του μορφή.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία τιμά το εμβληματικό sport coupe της γκάμας της, 60 χρόνια από την παρουσίασή του. Στη Spanos Luxury Cars, θα βρείτε την τελευταία, συλλεκτική έκδοσή της.

Η εκπληκτικά αθλητική και σπορ εμφάνιση της -η F-Type έχει αποσπάσει βραβεία για τη σχεδίασή της- χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά κομψούς προβολείς LED Pixel, οι οποίοι της εξασφαλίζουν και μια έντονη high tech διάσταση.

Εξίσου χαρακτηριστικά είναι και τα φώτα ημέρας «J» με την ιδιαίτερα καλλιγραφική σχεδίαση, ενώ οι χυτές γραμμές, εμπνευσμένες από τη μεγάλη κληρονομιά της Jaguar, δημιουργούν ένα αξεπέραστο στυλ που συνδυάζεται με έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι αεραγωγοί στα φτερά αποτελούν μια πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τονίζει την έμφαση που δίνει η πλέον παραδοσιακή βρετανική εταιρεία στις κορυφαίες επιδόσεις.

Εδώ, στην εμβληματική και συλλεκτική Jaguar F-Type, εγγυώνται από τον πανίσχυρο V8 των 5.000 κυβικών. Οι 575 ίπποι του εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δεύτερα, ενώ η τελική της φτάνει τον αριθμό ορόσημο των 300 χλμ./ώρα.

Προσθέστε στις κορυφαίες επιδόσεις το εξαιρετικά άκαμπο πλαίσιο και τις μελετημένες αναρτήσεις, τη σημασία στη λεπτομέρεια, την αγωνιστική κληρονομιά και κυρίως την τετρακίνηση και θα έχετε την ολοκληρωμένη εικόνα ενός  κορυφαίου συνόλου που μιλά στην ψυχή αλλά και τη λογική όσων θέλουν ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο.  

Εσείς και η αυθεντικά σπορ F-Type γίνεστε ένα στην αναζήτηση της οδηγικής απόλαυσης, ενώ το εξαιρετικό σε αίσθηση σύστημα διεύθυνσης συμβάλλει με τη σειρά του στη δημιουργία μεγάλων συγκινήσεων.

Οι οποίες ενισχύονται και άλλο από το εμπνευσμένο Configurable & Adaptive Dynamics που επιτρέπει στον οδηγό να φέρει ακριβώς στα μέτρα του ένα από τα καλύτερα σπορ μοντέλα που μπορεί να αποκτήσει κανείς σήμερα.

Ταυτόχρονα η F-Type διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ένα κορυφαίο επίπεδο ασφάλειάς. Κορυφαίο είναι φυσικά και το σύστημα infotainment της καθώς και οι δυνατότητες διασύνδεσης της.

Η συλλεκτική έκδοση της τελευταίας και εμβληματικής Jaguar F-Type είναι εδώ και σαγηνεύει τους λάτρεις της αυθεντικής σπορ οδήγησης. Η Jaguar FType Convertible -υπάρχει και σε Coupe- μπορεί να γίνει δική σου στη Spanos Luxury Cars. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Jaguar I-Pace στη Σπανός ΑΕ.
Οδηγήστε τα νέα Jaguar & Land Rover στη Σπανός Α.Ε.
Στην Ελλάδα η διθέσια Jaguar F-Type των 575 ίππων – Πόσο κοστίζει;

Advertisement