Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα

ΝΕΑ

Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα

ΝΕΑ

Πήγαμε, είδαμε και ζήσαμε – στην αντιπροσωπεία της Tesla – εικόνες και στιγμές που μας θύμισαν… super market από τον πολύ κόσμο!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι πωλήσεις να παραμένουν σταθερές και η κίνηση στις αντιπροσωπείες να έχει μειωθεί, όμως όπως φαίνεται υπάρχει αρκετός κόσμος που ψάχνει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο.

Το παράδειγμα της Tesla είναι το πιο τρανταχτό που υπάρχει, αφενός γιατί οι παραγγελίες της από την αρχή του έτους παρουσιάζουν κατακόρυφη άνοδο, αφετέρου διότι έχει βάλει σε σκέψη ένα μεγάλο ποσοστό υποψήφιων αγοραστών να αποκτήσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Πριν από λίγες ημέρες επισκεφτήκαμε την επίσημη αντιπροσωπεία της αμερικάνικης φίρμας στην Ελλάδα και για να είμαστε ειλικρινείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με όσα ζήσαμε.

Advertisement
Advertisement

Περίμεναν στην… ουρά!

Με το που μπήκαμε στην αντιπροσωπεία είδαμε αρκετό κόσμος να περιμένει στην… ουρά για να πάρει πληροφορίες αναφορικά με τα μοντέλα της μάρκας. Άλλοι πήγαιναν για test drive και άλλοι επεξεργαζόντουσαν τα αυτοκίνητα.

Η εικόνα από τον κόσμο θύμισε… super market και είναι κάτι που είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε, ιδίως σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Ο χρόνος που καθίσαμε ήταν αρκετός για να διαπιστώσουμε ότι γινόταν συνεχώς “ανακύκλωση πελατών” ενώ όταν έφτασε η ώρα να κλείσου οι πόρτες στο κατάστημα, ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται.

Advertisement

 

Πού οφείλεται η μεγάλη ζήτηση;

Advertisement

Πού οφείλεται όμως όλη αυτή η κίνηση αλλά και η ζήτηση για μοντέλα της Tesla; Η απάντηση είναι απλή, καθώς πριν από δύο περίπου εβδομάδες και όπως ενημερωθήκατε από το NewsAuto, η μάρκα αποφάσισε να ρίξει τις τιμές στα Model 3 και Model Y κατά 7.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν η αρχική τιμή του Model 3 να ξεκινά από τα 36.990 ευρώ (με την επιδότηση) και αυτό ήταν κάτι που άρεσε στον κόσμο που έδειξε μεγάλη ανταπόκριση.

Το ερωτηματικό αφορά στη διάρκεια που θα έχει η ζήτηση αλλά και πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ανταπόκριση του κόσμου, που ξεκάθαρα αυτήν την περίοδο αναζητά προσφορές. Φανταστείτε τι θα βλέπαμε αν μία αντίστοιχη έκπτωση γινόταν από εταιρεία που διαθέτει στην αγορά οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο όχημα προστέθηκε στο στόλο της Πυροσβεστικής;
H Ford «απάντησε» στην Tesla!
Tesla: Μετά τις μειώσεις οι Ελληνες τρέχουν να αγοράσουν