Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Μετά τις μειώσεις οι Ελληνες τρέχουν να αγορασουν

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla: Μετά τις μειώσεις οι Ελληνες τρέχουν να αγορασουν

ΝΕΑ

Tesla: Μετά τις μειώσεις οι Ελληνες τρέχουν να αγορασουν

ΝΕΑ

Οι μειωμένες τιμές μπορεί να απαγοήτευσαν και εκνεύρισαν τους ήδη κατόχους, έστειλαν όμως στην έκθεση της  Tesla πολλούς υποψήφιους αγοραστές….

Advertisement
Advertisement

Η πτώση τιμών πριν από δύο περίπου εβδομάδες στα αυτοκίνητα της Tesla προκάλεσε προβληματισμό και αγανάκτηση σε όσους τα είχαν αποκτήσει με αυξημένες τιμές. Όπως όμως φάνηκε γέμισε χαρά όσους ήθελαν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο και ακόμα περισσότερο όσοι είχαν σκέψεις για ηλεκτρικό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, το Model 3 έπεσε στα 36.990 ευρώ (τιμή μαζί με την κρατική επιδότηση) γεγονός που οδήγησε σε σκέψη πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Τα αποτελέσματα, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα, ήταν θετικά για την μάρκα που είδε τις παραγγελίες της να αγγίζουν σε δέκα περίπου ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, τις 150.

Advertisement
Advertisement

Ρεκόρ πωλήσεων

Ένα νούμερο ιδιαίτερα υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς πως το 2022 οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν σχεδόν τις 600. Οι προσδοκίες μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλές, με την αμερικάνικη φίρμα να στοχεύει στις 400 μονάδες το πρώτο τρίμηνο (στην Ελλάδα), κάτι που όπως φαίνεται θα επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα.

Ήδη οι παραγγελίες έχουν μπει σε σειρά καθώς τα Model 3 και Model Υ παραδίδονται εντός τριμήνου, ενώ αντίστοιχα τα Model X και Model S, έχουν παράδοση εντός εξαμήνου.

Advertisement

Στο σύνολο πάντως των παγκόσμιων πωλήσεων η Tesla έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 1,3 εκατομμύρια παραδόσεις, ενώ τα έσοδα άγγιξαν τα 24,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Peugeot 408 – Ποια είναι η τιμή του; (+video)
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M3 CS
Η κορυφαία έκδοση του Citroen Ami ήρθε στην Ελλάδα