Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο όχημα προστέθηκε στο στόλο της Πυροσβεστικής;

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο όχημα προστέθηκε στο στόλο της Πυροσβεστικής;

ΝΕΑ

Ποιο όχημα προστέθηκε στο στόλο της Πυροσβεστικής;

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή οχήματα μεταφοράς προσωπικού απέκτησε το Πυροσβεστικό Σώμα. Το Newsauto έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και περισσότερα οχήματα προστίθενται στο στόλο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, δεν πρόκειται για κάποιο νέο όχημα που θα ρίχνεται στη μάχη της φωτιάς αλλά για ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού το οποίο θα μεταφέρει κόσμο με ασφάλεια όπου υπάρχει ανάγκη.

Πρόκειται για ένα Peugeot Traveller, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 επιβάτες και θα χρησιμοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το συγκεκριμένο έχει αποκτηθεί με τη στήριξη του ΕΣΠΑ κη συγχρηματοδότηση έγινε από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Advertisement
Advertisement

Η προσθήκη έχει στόχο την ενδυνάμωση και επέκταση των υποδομών προστασίας για την πρόληψη ή αντιμετώπιση ειδικών κινδύνων.

Κινητήρας diesel και προσθήκες

Το εν λόγω Peugeot Traveller εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται, σύμφωνα με το γαλλικό εργοστάσιο, κοντά στα 5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Advertisement

Από εκεί και πέρα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο στα χρώματα της Πυροσβεστικής όσο και σε εξοπλισμό, καθώς διαθέτει φάρο, ειδικά φώτα LED στην εμπρός μάσκα, έξτρα κεραία κ.ά.

Σε λίγες ημέρες η παράδοση

Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί για να χρησιμοποιηθεί άμεσα στο δύσκολο έργο που επιτέλλουν οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχονται στην Ελλάδα για ρεκόρ ταχύτητας με supercar
Αυτή είναι η δεύτερη Pagani Huayra Codalunga
Παράνομα διπλώματα: Οι συσκευές είναι για αναμεταδόσεις κηδειών!