Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 8θέσιο Land Cruiser της SVI τρώει νάρκες για πρωινό (+video)

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το 8θέσιο Land Cruiser της SVI τρώει νάρκες για πρωινό (+video)

ΝΕΑ

Το 8θέσιο Land Cruiser της SVI τρώει νάρκες για πρωινό (+video)

ΝΕΑ

Η SVI Engineering είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων στη Νότια Αφρική και τώρα, με βάση το έτσι και αλλιώς «αλεξίσφαιρο» Land Cruiser της Toyota, παρουσιάζει το απόλυτο όχημα για το τέλος του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το αλεξίσφαιρο και έτοιμο να αντιμετωπίσει το τέλος του πολιτισμού, SVI Max 3 Troopie που βασίζεται στο Toyota Land Cruiser 70 Series.

Με έξι αντικριστές θέσεις πίσω και τις δύο κλασικές οδηγού- συνοδηγού, το SVI Max 3 Troopie είναι ένα στρατιωτικό όχημα μεταφοράς προσωπικού. Με τα χαρακτηριστικά του, έχει εξασφαλισμένη τη θέση στις υπηρεσίες ασφαλείας, όσο και σε αυτές που οργανώνονται κατά των αστικών ταραχών αλλά και σε αυτές που αφορούν ένοπλη συνοδεία και γενικότερη ασφάλεια προσώπων. Οι θωρακισμένες πλάκες του αμαξώματος στο Max 3 Troopie είναι κατασκευασμένες από ατσάλι και βαθμολογούνται ως ικανές για να παρέχουν προστασία επιπέδου EN1063 BR6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει επιθέσεις με όπλα, ενώ ταυτόχρονα έχει αποδείξει την αξία και την αντοχή του σε εκρήξεις ναρκών κατά προσωπικού.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του Max 3 Troopie φροντίζει ένας turbodiesel V8 με χωρητικότητα 4,5 λίτρων που παράγει ισχύ 202 ίππων και μέγιστη τιμή ροπής 43,8 kgm. Η τελική του ταχύτητα είναι 140 χλμ./ώρα και από τις επεμβάσεις της SVI ξεχωρίζουν τόσο η αναβαθμισμένη ανάρτηση, όσο και η παχύτερη αντιστρεπτική στον πίσω άξονα. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η SVI αναφέρει πως οι τιμές ξεκινούν από 105.000 ευρώ για κάθε Max 3 Troopie και ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To θωρακισμένο που όλοι θα ήθελαν 
Δημοπρατείται η Toyota Supra του πρώτου “Fast and Furious”
Καθ’ οδόν το νέο Toyota Land Cruiser (+video)