Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την παραγωγή της Bugatti Chiron

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τίτλοι τέλους για την παραγωγή της Bugatti Chiron

ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την παραγωγή της Bugatti Chiron

ΝΕΑ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του CEO της Bugatti, Stephan Winkelmann, η παραγωγή της Chiron θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

Advertisement
Advertisement

Φέτος η Bugatti Chiron συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας και όπως όλα δείχνουν η εταιρία θα τηρήσει το αρχικό της σχέδιο που προέβλεπε την συνολική παραγωγή 500 μονάδων.

Έτσι σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Stephan Winkelmann δήλωσε πως εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος αριθμός θα επιτευχθεί το 2021 οπότε και θα τερματιστεί η παραγωγή του ονειρικού hypercar. Αυτό σημαίνει πως μέχρι εκείνη τη στιγμή απομένουν λιγότερα από 100 αυτοκίνητα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Ωστόσο ο Winkelmann τόνισε πως η Bugatti βρίσκεται ήδη σε φάση εξέλιξης των μελλοντικών της μοντέλων δηλώνοντας πως το 2020 επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις χωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του ρίχνοντας περισσότερο φως στο τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Πάντως εδώ και αρκετά χρόνια η Bugatti φλερτάρει με την ιδέα της δημιουργίας και ενός δεύτερου μοντέλου στη γκάμα της με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα τετράθυρο GT και τις πιο πρόσφατες για ένα SUV το οποίο δείχνει και περισσότερο πιθανό. Πάντως σε κάθε περίπτωση θεωρείται σίγουρο πως το νέο μοντέλο της Bugatti θα χρησιμοποιεί μια εξηλεκτρισμένη πλατφόρμα. Ωστόσο έχει γίνει ξεκάθαρο πως αυτή η πλατφόρμα δεν θα μοιράζεται με κανένα άλλο μοντέλο ή εταιρία του ομίλου VW πράγμα που σημαίνει πως θα απαιτηθεί η εξολοκλήρου εξέλιξή της από το μηδέν.