Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για τη σειρά ταινιών Fast & Furious;

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τίτλοι τέλους για τη σειρά ταινιών Fast & Furious;

ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για τη σειρά ταινιών Fast & Furious;

ΝΕΑ

Στις καταληκτικές ταινίες, οι φίλοι του franchise θα γίνουν μάρτυρες της μεγάλης επανένωσης των περισσότερων από των μεγάλων αστεριών του καστ.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο εμβληματικές σειρές ταινιών δράσης που φιλοξενήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι το “Fast & Furious” το οποίο δεν έπαψε να γοητεύει τους οπαδούς των γρήγορων αυτοκινήτων.

Ακόμα και οι μη μυημένοι στις μεγάλες ταχύτητες λάτρεψαν το franchise, “μαγεμένοι” από τις συγκλονιστικές ερμηνείες κυρίως των Vin Diesel και Paul Walker.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι το 9ο σίκουελ του Fast & Furious, το οποίο -μετά από αρκετές αναβολές- θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 28 Μαΐου του 2021.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις τελευταίες πληροφορίες, οι λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς ταινιών δεν θα μπορούν να την απολαμβάνουν για πολύ καιρό ακόμα.

Αυτό διότι αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους μετά το λανσάρισμα της 11ης ταινίας, όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Deadline και Variety.

Advertisement

Σκηνοθέτης τόσο του 10ου όσο και του 11ου σίκουελ θα είναι ο Justin Lin που είχε αναλάβει και τα The Fast and the Furious: Tokyo DriftFast & Furious, Fast & Furious 6 και F9, ενώ στις καταληκτικές ταινίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το reunion πολλών εκ των μεγάλων «αστεριών» που θαυμάσαμε κατά καιρούς – συμπεριλαμβανομένων των Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster και Ludacris.

Advertisement

Ομολογουμένως, η μεγάλη… απουσία ακούει στο όνομα Paul Walker. Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος καθήλωσε με τις ερμηνείες του το κινηματογραφικό κοινό, έφυγε από τη ζωή το 2013, όταν το αυτοκίνητό του εξερράγη μετά από τροχαίο, βυθίζοντας στο πένθος τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Λάθη που έγιναν (και έμειναν) στις ταινίες “Fast & Furious”

6 χρόνια από τον θάνατο του Paul Walker

Σοβαρός τραυματισμός στα γυρίσματα του Fast and Furious 9 (+video)