Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από αναβολή σε αναβολή το Fast & Furious 9

Ελλάδα 0:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από αναβολή σε αναβολή το Fast & Furious 9

ΝΕΑ

Από αναβολή σε αναβολή το Fast & Furious 9

ΝΕΑ

Ο κορωνοϊός έχει διεισδύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά το «χεράκι» της έβαλε και η νέα ταινία James Bond “No Time to Die”

Advertisement
Advertisement

Ισχυρούς κλυδωνισμούς έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στον παγκόσμιο κινηματογράφο, με τα στούντιο παραγωγής του Χόλιγουντ να προχωρούν στη συνεχή αναβολή της πρεμιέρας των πολυδιαφημισμένων ταινιών τους.

Ακόμα και όταν αυτές πραγματοποιήθηκαν εν ευθέτω χρόνω (βλ. Τenet) η προσέλευση του κοινού στις αίθουσες κρίθηκε από πολλούς ως αποκαρδιωτική.

Δέσμια της ανωτέρω κατάστασης φαίνεται πως είναι και η ταινία – ωδή στο αυτοκίνητοFast & Furious 9”, η οποία γνωρίζει τη μία αναβολή μετά την άλλη. Αναλυτικότερα, τον περασμένο Μάρτιο «έσκασε» η πρώτη… βόμβα με την Universal να αναγγέλλει τη μετάθεση της πρεμιέρας για τις 2 Απριλίου του 2021.

Advertisement
Advertisement

Ούτε η συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως, θα… στεριώσει. Αυτό διότι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η επιστροφή του petrolhead Vin Diesel και της παρέας του στη μεγάλη οθόνη μεταπήδησε για τις 28 Μαΐου του νέου έτους.

O COVID-19 ενδεχομένως να μην αποτελεί τη μοναδική αιτία ορισμού μιας νέας ημερομηνίας, με πολλούς να καταλογίζουν… υπεύθυνη την επίσης επιρρεπή σε αναβολές νέα ταινία του James Bond “No Time to Die”. Εν ολίγοις, η δεύτερη μέρα του Απριλίου, που είχε κυκλώσει η “Fast & Furious 9” τελικά καπαρώθηκε από τον πράκτορα “007”. Ως εκ τούτου δεν έμεινε άλλη επιλογή στη “F9” από το να αναζητήσει μια άλλη ημερομηνία.

Advertisement

Το cast στελεχώνεται από τους Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ,  Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ και Νάταλι Εμάνουελ.

Περαιτέρω λάμψη θα παρέχουν οι βραβευμένες με Όσκαρ Έλεν Μίρεν και Σαρλίζ Θερόν, αλλά και η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Cardi B. Η τελευταία υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα που συνδέεται με το παρελθόν του Ντομ.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Σοβαρός τραυματισμός στα γυρίσματα του Fast and Furious 9

Advertisement

Το trailer του Fast and Furious 9 φέρνει τα πάνω-κάτω

Τι λέει ο Tyrese Gibson για το Fast & Furious 9;