Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Νεκρός ο Paul Walker

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Νεκρός ο Paul Walker

ΝΕΑ

Video: Νεκρός ο Paul Walker

ΝΕΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε ο Πολ Γουόκερ στην πόλη Σάντα Κλαρίτα, βόρεια του Λος Άντζελες. Ο πρωταγωνιστής του «Fast and Furious» έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός βγήκε από το δρόμο και χτύπησε σε δέντρο. Νεκρός είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου, Ρότζερ Ρόντας, φίλος του Γουόκερ και ιδιοκτήτης εταιρείας βελτίωσης αυτοκινήτων. Είχαν μάλιστα λάβει μαζί μέρος σε αγώνες του Pirelli World Challenge πριν από χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστά, σύμφωνα όμως με τις πρώτες ενδείξεις οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας του Γουόκερ, ο ηθοποιός βρισκόταν στην περιοχή για εκδήλωση του φιλανθρωπικού του οργανισμού «Reach Out Worldwide», για βοήθεια στα θύματα από τον πρόσφατο τυφώνα στις Φιλιππίνες. Ο Γουόκερ είχε μία κόρη, ηλικίας 15 ετών.

Ο συμπρωταγωνιστής του στο «Fast and Furious», Βιν Ντίζελ, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το χαμό του φίλου του: «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Δεν έχω τι να πω. Ο παράδεισος κέρδισε έναν νέο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον έγραψε: «Σε αυτή την τραγική στιγμή θέλω να στείλω όλη τη δύναμη και την αγάπη μου στην οικογένεια του Γουόκερ. Βρίσκουμε δύναμη στο… φως του. Σε αγαπώ αδελφέ».

Advertisement
Advertisement

To “Fast and Furious 7” πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον προσεχή Ιούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έχει ολοκληρωθεί.