Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται μίνι καθαρόαιμο Toyota Land Cruiser με 25.000 ευρώ;

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται μίνι καθαρόαιμο Toyota Land Cruiser με 25.000 ευρώ;

ΝΕΑ

Έρχεται μίνι καθαρόαιμο Toyota Land Cruiser με 25.000 ευρώ;

ΝΕΑ

Η Toyota θέλει να φέρει στην αγορά ένα Land Cruiser υπό κλίμακα με καθαρόαιμο off road προφίλ και πολύ χαμηλή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Σε μια στρατηγική κίνηση για να επεκτείνει τη γκάμα των off-road SUV της, η Toyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Land Hopper, ένα compact SUV, στο Japan Mobility Show τον Οκτώβριο.

Τοποθετημένο ως η πιο προσιτή παραλλαγή του Land Cruiser, το Land Hopper στοχεύει να ανταγωνιστεί τα σκληροτράχηλα off-roaders όπως το Ford Bronco Sport και το Suzuki Jimny.

Το Land Hopper, ένα συμπαγές off-roader, αναμένεται να κοστίζει κάτω από 27.000 δολάρια στην Αμερική, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota κατοχύρωσε πρόσφατα το όνομα ως εμπορικό σήμα, υποδηλώνοντας την επικείμενη άφιξή του. Ενώ το όνομα “Land Hopper” μπορεί να αφορά συγκεκριμένες αγορές, όπως η Ιαπωνία, άλλες περιοχές θα μπορούσαν να δουν γνωστά ονόματα όπως το FJ Cruiser ή το Compact Cruiser.

Το SUV αναμένεται να μοιράζεται ομοιότητες στις διαστάσεις με το Corolla Cross και θα μπορούσε ενδεχομένως να δανειστεί επιλογές κινητήρων από τη γκάμα του Corolla Cross, με πιθανότητα αναβάθμισης στις επιλογές κίνησης του RAV4.

Υπάρχουν εικασίες για την ενσωμάτωση μιας επιλογής EV στο μέλλον, ευθυγραμμιζόμενες με την αυξανόμενη στροφή της Toyota προς την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement

Παρά την προσιτή τιμή του, το Land Hopper δεν κάνει συμβιβασμούς στις εκτός δρόμου ικανότητες.

Σε αντίθεση με άλλα συμπαγή SUV, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την αυθεντική εκτός δρόμου ικανότητα του Land Cruiser, εξασφαλίζοντας μια γνήσια εμπειρία περιπέτειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα ήταν ένα υβρίδιο Suzuki Jimny και Toyota Land Cruiser;
Η Toyota ετοιμάζει και άλλο Land Cruiser και ένα… σκούτερ!
Η Toyota δείχνει teaser του νέου Land Cruiser και εντυπωσιάζει