Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τιμητική βράβευση της Toyota Ελλάς από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τιμητική βράβευση της Toyota Ελλάς από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

ΝΕΑ

Τιμητική βράβευση της Toyota Ελλάς από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

ΝΕΑ

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ), βράβευσε την Toyota Ελλάς για την πολυετή υποστήριξη που προσφέρει στο Παραολυμπιακό Κίνημα ως μεγάλος χορηγός της.

Advertisement
Advertisement

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της  ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΠΕ, προκειμένου να αναδείξει τους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και των αθλητών της, που έχουν ήδη «γράψει» ιστορία.

Η τελετή τιμητικών βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και συγκέντρωσε κορυφαίους Έλληνες Παραολυμπιακούς αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το 2023, καθώς και χορηγούς της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του φορέα για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα.

Η Toyota Ελλάς τιμήθηκε με το βραβείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τη σημαντική της συνεισφορά στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και για την έμπρακτη υποστήριξή της τα τελευταία χρόνια στην πορεία και προσπάθεια των Παραολυμπιακών Αθλητών και Αθλητριών να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία παραμένει στο πλευρό τους και στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

Η Toyota Ελλάς δηλώνει υπερήφανη για τη στήριξή της στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί τις αξίες της αθλητικής αριστείας και της κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες άλλωστε αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα και φιλοσοφία της μάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες εταιρείες αυτοκινήτου βρίσκονται στο Τop 100 της Ελλάδας;
Είδαμε το νέο Toyota bZ4X στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;
Η Toyota εξελίσσει νέα γενιά θερμικών κινητήρων