Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Hyundai N στις 15 Ιουλίου;

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα παρουσιάσει η Hyundai N στις 15 Ιουλίου;

ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Hyundai N στις 15 Ιουλίου;

ΝΕΑ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Hyundai στα social media με ένα καλυμμένο όχημα το οποίο δημιούργησε το τμήμα Ν εξάπτει τη φαντασία και αυξάνει την ανυπομονησία για το τι θα δούμε στα μέσα του μήνα.

Advertisement
Advertisement

Τα φωτεινό μέρος στο βάθος της (αρχικής) φωτογραφίας επιτρέπει να διακρίνουμε με σαφήνεια τη σιλουέτα του αμαξώματος, η οποία φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Γιατί; Επειδή το σχετικά μεγάλων διαστάσεων σπόιλερ στο πίσω μέρος του και το επίμηκες αμάξωμα και καπό του διαγράφονται με ευκρίνεια και μας προκαλούν εντύπωση.

Από αυτά τα στοιχεία μπορούμε να καταλάβουμε ότι το νέο δημιούργημα των ανθρώπων του τμήματος N της Hyundai θα είναι διαφορετικό από ό,τι μας έχουν συνηθίσει ως τώρα με τις αντίστοιχες εκδόσεις των i20 , i30, i30 Fastback, Kona και Elantra.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της νοτιοκορεατικής εταιρείας, το καινούργιο μοντέλο «οραματίζεται το μέλλον του τμήματος N με σεβασμό στην κληρονομιά του». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα είναι και για τον τύπο του κινητήρα που θα υπάρχει κάτω από το αμάξωμά του.

Γιατί το γράφουμε αυτό; Επειδή δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει θερμικό κινητήρα. Θυμίζουμε ότι η Hyundai συνεργάζεται με τη Rimac σε κοινό πρόγραμμα εξέλιξης τόσο για τη δημιουργία νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων επιδόσεων όσο και αποδοτικότερων συστημάτων μετάδοσης και ηλεκτροκινητήρων.

Hyundai Kona N.

Advertisement

Στους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους υπήρξαν δημοσιεύματα ότι οι δύο εταιρείες έχουν μπει στην τελική φάση εξέλιξης ενός νέου αμιγώς ηλεκτρικού sports car της Hyundai, το οποίο υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Πιθανόν κάτω από το κάλυμμα να βρίσκεται το συγκεκριμένο όχημα εάν το χρονοδιάγραμμα επισπεύθηκε. Σε κάθε περίπτωση θα το μάθουμε στις 15 Ιουλίου όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η Hyundai.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το Hyundai Ioniq 6
Το Hyundai Ioniq 5 σαρώνει τα βραβεία (+video)
Μετά το Ioniq 6, τι άλλο περιμένουμε από τη Hyundai;

Advertisement