Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι δώρο έκανε η Mercedes στον Bottas;

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι δώρο έκανε η Mercedes στον Bottas;

FORMULA 1

Τι δώρο έκανε η Mercedes στον Bottas;

FORMULA 1

Ο Valtteri Bottas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη όπου αποκάλυψε το ιδιαίτερο αποχαιρετιστήριο δώρο, που του έδωσε η Mercedes-AMG Petronas. Μοιράστηκε τις απόψεις του για την συνεργασία με τον Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Ο Φινλανδός έκανε μάλιστα χιούμορ λέγοντας πως θα χρειαστεί έξτρα χώρο για να το τοποθετήσει κάπου

Ο Valtteri Bottas πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα την πρώτη του σεζόν με την Alfa Romeo και είναι πολύ ενθουσιασμένος γι ‘αυτό. Ο Φινλανδός οδηγός της Formula 1 υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα, οδήγησε τα παλαιότερα μονοθέσια και μάλιστα επισκέφτηκε το μουσείο της στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Όμως, σε μια νέα συνέντευξη, μίλησε και για την περασμένη σεζόν. Μοιράστηκε ότι καταλαβαίνει τώρα γιατί ο Nico Rosberg αποσύρθηκε από το άθλημα, του οποίου τη θέση πήρε όταν ξεκίνησε στη Mercedes- AMG Petronas το 2017.

Advertisement
Advertisement

«Θυμάμαι τον Lewis και τον Nico να τσακώνονται πολύ σκληρά μεταξύ τους και μάλιστα το θέμα βγήκε ακόμα και εκτός ομάδας». Αποκάλυψε ο Φινλανδός οδηγός στο podcast/συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Όταν έφτασα στη Mercedes, αναρωτήθηκα γιατί ο Nico σταμάτησε ξαφνικά. Τώρα όμως μπορώ να ταυτιστώ μαζί του. Μπορώ να πω εκ πείρας ότι δεν είναι εύκολο. Αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα μαχαίρι στο λαιμό σας, τότε το μυαλό δεν λειτουργεί πάντα σωστά».

Ο Bottas τερμάτισε τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών του 2021, μετά τον Max Verstappen της Red Bull και τον συναθλητή του Sir Lewis Hamilton, των οποίων η απώλεια του πρωταθλήματος κόστισε στην ομάδα (και στον Bottas) κάποια χρήματα. «Αυτή η χρονιά μου κόστισε μερικά εκατομμύρια λόγω απώλειας των bonus, που θα μας έδινε η ομάδα» πρόσθεσε ο Bottas και κατέληξε: «Ευτυχώς, δεν είχα αγοράσει τίποτα με αυτά τα χρήματα, αλλά η Mercedes βρήκε έναν τρόπο να το διορθώσει αυτό».

Advertisement

Πρόσθεσε ότι για αποχαιρετιστήριο δώρο, η Mercedes-AMG Petronas «μου έδωσε το μονοθέσιο με το οποίο πήρα την πρώτη μου νίκη στην F1 για το 2017» και κατέληξε: «Προς το παρόν δεν υπάρχει μέρος για να το βάλω. Όσο για τις επιλογές που έκανε ως τώρα δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που δεν χρειάζεται να μετράω τα χρήματα μου. Ήρθε μια στιγμή που δεν χρειαζόταν πια να κοιτάζω το τραπεζικό μου υπόλοιπο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1- Sir Lewis Hamilton: Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αντικαταστάτες του
Αυτό είναι το τελικό ταμείο της σεζόν του 2021
Ο Hamilton έγινε 37 – Πότε θα σπάσει την σιωπή του;