Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι νέο θα παρουσιάσει η BMW; (+video)

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο θα παρουσιάσει η BMW; (+video)

ΝΕΑ

Τι νέο θα παρουσιάσει η BMW; (+video)

ΝΕΑ

Η BMW σκοπεύει να εντυπωσιάσει τόσο στις Κάννες, με την προβολή μιας νέας ταινίας μικρού μήκους, όσο και στην εκδήλωση Concorso d’Eleganza η οποία θα γίνει στη γνωστή Villa d’Este. Τι θα αποκαλύψει εκεί;

Advertisement
Advertisement

Η i7 M70 xDrive, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη πολυτελής λιμουζίνα της BMW, είναι το αυτοκίνητο που ξεχωρίζει στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The Calm».

Θα προβληθεί στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο του 76ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και σκηνοθέτης της είναι ο Σαμ Χαργκρέιβ. Πρωταγωνίστριες είναι η Ούμα Θέρμαν και η Πομ Κλεμοντιέφ οι οποίες υποδύονται δύο μυστικές πράκτορες που πρέπει να συναντηθούν στις Κάννες.

Στη διάρκεια των επτά λεπτών της ταινίας, οι δύο ηθοποιοί αντιμετωπίζουν μερικούς σκληρούς και μυστηριώδεις αντιπάλους, ένας εκ των οποίων προσπαθεί να εξουδετερώσει την Κλεμοντιέφ εντός της i7 M70 xDrive. Τελικά οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν στην κοσμοπολίτικη γαλλική πόλη.

Advertisement
Advertisement

Στο σχετικό τρέιλερ της ταινίας μπορούμε να δούμε ότι το σενάριο έχει πολλή δράση και εντυπωσιακές σκηνές. Ωστόσο, αυτό δείχνει τη δημιουργικότητα της BMW σε έναν τομέα πέραν του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε αυτόν της βιομηχανίας του θεάματος.

Για τον πρώτο, η γερμανική εταιρεία έχει κάτι νέο να επιδείξει. Και πρόκειται να το πράξει σε ένα εξίσου εμβληματικό μέρος (για τους φίλους της Αυτοκίνησης): Στην εκδήλωση «Concorso d’Eleganza» η οποία θα γίνει στη Villa d’Este, στις 21 Μαΐου.

Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το τι θα είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Την ύπαρξη του και την επικείμενη παρουσίασή του εκεί γνωστοποίησε ο ίδιος ο Έιντριαν φαν Χόιντονκ, επικεφαλής Σχεδιασμού της BMW, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian van Hooydonk (@adrian.van.hooydonk)

Σε αυτή, φαίνεται το τμήμα από το εμπρός μέρος του πρωτότυπου το οποίο πιθανόν να βασίζεται στη Z4. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό θα είναι διθέσιο και θα αποτελεί ένα δημιούργημα για να τιμήσει την ιστορία της εταιρείας.

Advertisement

Τι σημαίνει αυτό; Όπως ανακοινώνει η BMW «θα είναι ένα κομψό και σπορ όχημα». Πολύ πιθανόν να μας προϊδεάσει για ένα καινούργιο μοντέλο το οποίο θα προέλθει από τους ανθρώπους τού Τμήματος Motorsport.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW φέρνει την Bundesliga μέσα στη σειρά 7
Αυτοί είναι οι καλύτεροι γερμανικοί κινητήρες
H ΒMW δείχνει στοιχεία από την καινούργια i5