Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσο γνωρίζουμε για την ανανεωμένη BMW Σειρά 1

Ελλάδα 21:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσο γνωρίζουμε για την ανανεωμένη BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

Όλα όσο γνωρίζουμε για την ανανεωμένη BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

Η Σειρά 1 διανύει την τρίτη γενιά της (παρουσιάστηκε το 2019) και η γερμανική εταιρεία προχωρά… παρασκηνιακά στην ανανέωση του.

Advertisement
Advertisement

Αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την αναβάθμιση του εσωτερικού και λιγότερο με την εξωτερική εμφάνιση.

Οι πρώτες διαρροές μπορεί να μην μας δίνουν μία πλήρη εικόνα, αρκούν ωστόσο για να μάθουμε αυτό που χρειαζόταν. Η BMW αναβαθμίζει (ίσως και πρόωρα) το εσωτερικό της Σειράς 1 με κύριες παρεμβάσεις στην κεντρική κονσόλα, τους επιλογείς και το Infotainment system. Ο μικρός επιλογέας και ο χρωμιομένος διακόπτης για scroll θυμίζουν τη ολοκαίνουρια Σειρά 2 Active Tourer, ενώ έχουμε δει αντίστοιχες στιλάτες πινελιές και στις προτάσεις των DS αλλά και του VW Group.

Στις φωτογραφίες βλέπετε την τρέχουσα γενιά της ΒΜW 1

To λογισμικό αναμένεται αντίστοιχα αναβαθμισμένο, με το ολοκαίνουριο iDrive 8 να πλαισιώνει και την ανανεωμένη Σειρά 1 στα θέματα ψυχαγωγίας και λειτουργικότητας μετά από την υπόλοιπη γκάμα. Στα των κινητήρων δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις παρά μόνο στην ενδεχόμενη προσθήκη μίας PHEV έκδοσης, χωρίς και αυτό να είναι επιβεβαιωμένο από τη γερμανική φίρμα. Απίθανό είναι να δούμε κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο άμεσο μέλλον, καθώς αυτό φαντάζει ακατόρθωτο με το υπάρχον πλαίσιο UKL.

Advertisement
Advertisement

Η BMW μπορεί να πραγματοποιεί γοργά βήματα προς την ανανέωση της Σειράς 1, ωστόσο η πρεμιέρα της εκτιμάται για το νέο έτος (πιθανότατα αρχές του 2023). Μέχρι τότε θα αποκαλύπτει σταδιακά περισσότερα για την τελική μορφή του μικρού hatchback, με το «χειρουργείο» πάντως να περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW στο Le Mans του 2024
Τι θέλει να κάνει η BMW με τη Z4;
Νέα BMW M2: Θα εκτοξευθεί στους 490 ίππους;

 

Advertisement